Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 165> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok Bromi, cvečeko ti je super, a Cezar je stvarno ozbiljno shvatio kako čuvati gazdaričino blago.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve mi se, Bromi, svidjelo.. Kućica, cvijeće, novi drvored u ulici, maćuhice, Cezar, kamenjar..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala draga anaida i meni se sve sviđa kod tebe ....baš po mome guštu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja malo svratila evo reko nešto novo a ono nema
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho srećom nema bure nego malo cvijetića
![]() Na mojoj naranđastoj bugenviliji su otpali svi listovi kako sam je unesla u kuću....međutim potjerala je cvijetiće i ugodno me iznenadila i to čini mi se i više nego tijekom ljeta...nisu se još svi otvorili ali morala sam vam pokazati... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow Bromi, pa krasna je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sviđa se ona meni i čelava što kaže niho, ali ovako mi je posebno draga...mada sam bila pomalo i zabrinuta kada je sve pocurilo valjda od temperaturnog šoka...sada je lakše
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Bromelija, bugenvilija je prekrasne boje i ne brini, mojima svake godine popada svo lišće kad ih unesem u kuću.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bungica cvjeta
![]() ![]() Možda bi i moja cvjetala da nije ove užasne kiše ![]() |
|
![]() |
|
hej, draga pa nije ti valjda na kiši, moja je u sobi na toplom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna je..nadam se da će i moja biti tako lijepa ako se primi..još nije potjerala listiće..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
U hodniku je koji je mračan, inače sam je izbacivala na sunce kad je lijepo. Dugo nisam pomijerala cvijeće, stalno je oblačno. Možda više i neću do proljeća, samo ušokiram cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja nadam se da hoće, hladnije je pa joj duže treba a ako se ne primi ponovit ćemo radnju čim zatopli
![]() smrcko mislim da je bolje ostavit da miruje pa ga onda iznijeti van kada zatopli ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi kako je divna -pa tako je i moja bila sva ćelava a sad je potijerala listića pa to je za ne povijerovati. Baš je ta tvoja prekrasna ---ali biće i moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super izgleda!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa ti je ova bugica.
Baš mi je drago da se ta mediteranska biljka lijepo udomačila u našim krajevima da svi uživamo u njezinoj ljepoti ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Interesantna je boja bugenvilie
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bugica je takve boje da se mora oporaviti, pa i moja je oćelavila- neka čekamo proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bromi videla sam novi drvored,pa kucno c.,ma svasta,al Cezar kako pozira je vauuu,moj Nero nije tako miran,ni u snu.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |