Afrički ljiljan - Agapanthus africanus |
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj je u dubok, uskoj posudi, možda bi ipak trebao biti u zemlji direktno, Hoya frkni ga van i sigurno će druge godine cvjetati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i ja bi ga stavila direktno u zemlju...
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam ga frknula u zemlju. Ili hoće ili neće. I amarilise također. Samo se mučim sa vazama, a od cvijeta ništa.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj agapantus
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.stavte ga u zemlju, ako su temperature jako niske zimi ga zastite..Upravo sam otvorila post agapantus, pa mpogledajte.....
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora ne treba otvarati novu temu kad je on ovdje u lukovicama - nema smisla da se teme dupliraju, mislim da je najbolje to spojiti.
|
|
RIJEKA
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, hvala na upozorenju...treba mi malo vremena dok se snadjem......
naime na stranim forumima ga svrstavaju pod vrtno cvijece, ali nema problema nastojati cu biti pazljivija
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razlog zašto ne cvjeta može biti da prezimljava na toplijem. On traži prezimljavanje na teperaturi od 1 do 5 stepeni, potpuno mirovanje. Poput amarilisa.
I na proljeće mu treba dosta vode ( i prihrana). Ili, ako je iz sjemena treba mu najmanje tri godine do cvjetanja. |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nemam ni jedan, ali su prekrasni. Vidim da se Bromelija još nije ovdje pojavila, ali evo pitanje umjesto nje: ima li netko bijeli af.ljiljan? Ona ima plavi pa traži tko ima bijeli.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga kamilice evo i mene imam plavi a želja je bijeli pa ako netko ima može i zamjena
evo ovako izgledaju moji IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/durdicatom/ljiljana.jpg[/IMG] |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, to mi je jedan od dražih dvjetova, a i vaj je predivan. Moj cvjeta već dva tjedna, znam da je to kratko, ali takva ljepota zaslužuje moju punu pažnju.
I ja si želim bijeli, a Hpya mi je rekla da ih ima kod nas u Rijeci u rasadniku, ali na žalost nisam još stigla ići vidjeti.
|
|
RIJEKA
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajd vidi pa mi javi molim te, posebno sam vezana uz afričke ljiljane
možda jednom podijelim priču sa vama još mi je preteško |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, danas možda prošetam do tamo, pa ću malo prošvrljati i vidjeti cijene.
|
|
RIJEKA
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam bila u mbm-na žitnjaku.imaju akciju manji agapanthus ljiljani su po 30,00 kn.a veliki su oko 55,00 kuna.pa tko voli nek izvoli.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, nisam više mogla izdržati, i danas je moj agapatus preseljen u zemlju, bio je u uskoj posudi i korijenje mu je virilo na sve strane i 2-3 godine nije cvao, sad je u zemlji i šta mu je tu mu je!
p.s. tvoji su Lora krasni!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da si to mudro izvela i moja dva su u zemlji po Lorinoj preporuci, čekamo cvjetanje na proljeće.
|
|
RIJEKA
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš bih volila da procvjetaju, toliko mi je smetala ta posuda i toliko sam ih čekala, da više jednostavno od puste muke nisam znala što bih - te sam ih iz revolta posadila |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da si dobro napravila i meni su u zemlji i cvatu svake godine i ima ih sve više. Bergeniji su cvali dva puta, jer je nakon prvog cvata otkinula cvjetnu stapku (da se biljka ne troši na pravljenje sjemena).
|
|
život je more
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam moja dva agapantusa po Lorinom savjetu iz posuda preselila u vrt. Jedan mi je lani cvao, naravno svi ste ga vidjeli, jer samo bila tako oduševljena s njim da sam vas stalno "davila". Nisam smjela niti pogledati što je s njima, ali evo dotrčala sam da vam se pohvalim. Nisu smrzli, bacaju krasne male zelene listiće, samo se nadam da će me i druge biljke tako ugodno iznenaditi.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |