maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stakleni tanjur je predobar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
U potpunosti potpisujem primaveru.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Primavera i ElzaBuba veliko hvala
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tek sam sada ovo vidjela, nemam baš vremena, pa mi prolete neke stvari.
Ne znam kako si zamislila tanjur, ali mislim da ga nisi mogla bolje zamisliti, nego što si ga napravila. Meni je divan, i boje i kompozicija slike, savršen je.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jelika ajde stavi slike..ma ne vjerujem da ti tako lose ide da neces pokazati..pa nije ni sve moje super...al bitan je trud...ajde stavi slikice...
![]() nichll =) hvala na posjeti...hvala i na komplimentu... |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kuglice su preslatke.....
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maslačak... evo i mene, već sam gledala tvoje radove i jako su lijepi, ja nemam svoju galeriju jer tek sam početnik i jako mi loše ide
![]() ![]() uglavnom sad gledam koje slveta imaš pa da ti takve slučajno ne pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa drago mi je da sam pomogla
![]() proljece hvala sto si dosla i naravno ![]() mumica ![]() ![]() dorina ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačak prekrasno je
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o maslacak divne radove imaš
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej pa ovo su suuuuuper radovi!!!
Maslačak bravo, ovaj tanjur ti je prekrasan, ali budući da spominjete i snijeg moram ići stranicu prije i to vidjeti.....
![]() Ali bravo za ove radove!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa ..dakle to mi nikad ne bi palo na pamet...evo pišem si to
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
idem po redu odgovoriti al prije svega hvala cure
![]() otok ovaj tanjuric me namucio da samo znas kako ![]() melpomena...uh znam kako ti je ja jos i sad skupljam...imam dvije, tri salvetice bozicne duple,hoces da ti posaljem...nemam nazalost vise... a sto se tice bojanja ja ti sve prefarbam prije..ova za sapun je bila bijela sa plavim slovima,ja sam ti sve plavo premazala bijelom bojom pa onda opet bojom cijelu pa ljepila salvetu... božica...da ja sam ti luda za Bozicem..pa sam sva u tome... ![]() kontesaa ma kakva glupost...samo ti pitaj...konacno da i mene neko nesta pita,sad sam faca ![]() ma snijeg ti je smjesa drvofixa,bijele boje i sode...gusca smjesa koju mazes kistom ili sl u vecem sloju,ja jos malo prstima doradim..kad se stvrdne mozes prelakirat..to je recept od monne mare-nostrum i more drago mi je da vam se svidaju radovi...bit ce toga jos... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su super. kutija sa slonovima me najviše oduševila!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Maslačak ovo su ti super radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Maslačak, super ti je krenulo
![]() a sad ću ja glupost pitati i ostati živa...snijeg je bijela boja nanešena kistom ili? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Bozic...Bozic.......super radovi.....
|
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
nova sam i tek skupljam materijale za decopage :)) zanimame jesi li ovu prvu bočicu prvo prefarbala? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Meni je lijepo sve što radiš, ali ovaj zadnji tanjurić mi je baš po guštu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |