Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - slikice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

slikice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 29>
Korisnik
Poruka
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:14
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:19
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:22

zadnji trzaji ...
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:28
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:32
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:34
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:37
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:40
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 21:55

Hej Zvonči hoćemo gledat mace ili cvijeće, toga kod tebe ima u izobilju.

Ona šarena maca iza prekrasne trave je super- slikica mislim.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 21:57
Ma,kod tebe je več proljeće,vidim da ti ljubičice cvatu,a i ružica se lijepo drži.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 22:14
Joj krasnog li cvijeća. Dopada mi se ruža Dorica i konstrukcija uz koju se penje je super ideja. Di si nabavila onu metalnu mrežu za penjanje ruže?
Ovaj bijeli cvijet mi je zalijepio oči na ekran, gledala sam i gledala koja ljepota. To je krizantema, zar ne?
Neobično lijepo cvijeće za ovo doba godinesmile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 22:21
Super Zvonkice Clap
život je more
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 08:59
Hvala Triša, ima maca raznoraznih na sve strane i vole cvijeće pa ne možeš a da ti ne ulete u kadar.
Štefice, ljubičice cvjetaju ko da je proljeće... a ovo drugo cvijeće je sada zbilja zadnje jer ga je potopila kiša.smile92
 Lantana , hvala ali kod tebe je nasprem mene raj zemaljski.
E , sada je na redu Smrcko, metalna mreža je najobičnija željezna armatura za beton pofarbana u zeleno /MM naravno/, bijeli cvijet je krizantema od koje se jako lijepo da napraviti pelc pa ga možeš na proljeće i dobiti... i tasko cure , do skorog viđenja ... smile113
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:33
Jako mi se sviđa ta konstrukcija od armature, mislim da ću i ja sebi za penjačicu tako napraviti. Prvo sam mislila ružu u spiralu motati, ali izgleda da nije savitljiva. Najbolje i jeftije je biti sam svoj maistorWink

Pa ako budeš imala viška pelc i ako se sjetiš, udomit ću ga. Nisi daleko od mene. Danas sam bila u prinudnoj šetnji Marinići-Hosti-Zamet te sam u živo vidjela tu krizantemu kod jedne kuće. Prekrasna je i kasnije dolazi od drugih.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 22:39
Zvonkice pa kod tebe ruže još cvijetaju.Uh baš ti zavidim, kod nas je hladno.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 12:50

eko kako sada izgleda  vrt...
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 12:54
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 12:57
Nisam bila neko vrijeme i divim se cvijeću i vratim natrag ne vjerujući da je ono ljubica.I sve mislim da ću pitati :a snijeg?LOL

Kad tamo i kod tebe snježni motivi. Ma je lijepo. Kad čovjek ne mora nikud....
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 12:59
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 13:03
Ljubice  su  cvale do pred neki dan i sad je sve bijelo.
Inače , danas dežuram od pet ujutro ... trebala sam radit ali do sada ne vozi niti jedan bus pa se samo skićem oko kuće... prava idila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.