proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 81> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najvažnije da se s tvojom nećakinjom sve dobro završilo.
Slika je pre,prekrasna!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šmrckić i meni je ovaj zadnji nekako poseban.
![]() ![]() ![]() Ali nije trebalo ništa previše stavljati jer je salveta sama po sebi prekrasna...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma prekrasno, sve ljepše i ljepše. Ovaj zadnji uradak mi je tako nježan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage hvala na komplimentima
![]() Jaaako sam sretna jer nećakinja ipak nije ostala u bolnici.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivna je slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
savršeno je......... izgleda mi baš onako kao kada gledaš kroz prozor a ono sve netaknuto, priroda bez greške...kao i tvoj rad
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U pravu si, nekada nije potrebno puno dodavati
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prekrasan rad,prekrasan motiv i sve skupa prekrasno upakirano i prezentirano
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super rad! A nadam se da će i nećakinjak ubrzo ozdraviti i stići kući prije Božića!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno je! motiv je preljep
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja, to je očito kod mene bila prehlada i nije me slomila, ali sam žalosna jer je moja nećakinja opet završila u bolnici....
![]() ![]() ![]() ![]() Kakav je će to Božić biti???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam što posjećujete moje stranice
![]() Ovu prekrasnu salvetu sam dobila od naše kaće pa nije bilo potrebe posebno ukrašavati... a vi sami prosudite...
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kod tebe uvijek nesto lijepo...plocice su odlicne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...nepresušan motiv, u tvojoj izvedbi baš pravi romantičarski Božićni ugođaj
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan rad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasna salveta, ali bez tvoje kreativnosti slika ne bi bila ništa.
Divno!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drago proljeće kod tebe su i zimski motivi prelijepi. Jako lijepi radovi
|
|
![]() |
|
Joooj drage moje hvala vam za divne komentare!!!
![]() Malo sam u zaostatku sa radovima, jer me prehlada preko vikenda bila "oborila" ali se nadam da ću stići sve zacrtano napraviti....
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Predivan i premeden motiv, super kombinacija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |