Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osijek u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osijek u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 21:37
Zgrade su u oba ova naselja identična tako da nije previše teško fulati.Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 08:54
Fulala sam ,mislila sam da je to Nazorovo naselje...Retfala,Nazorovo naselje i Gornjodravska obala su bile moje tri životne stanice u Osijeku Smile,Ali ova zadnja najduža i najdraža Wink...
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 15:40
Nije tajna, JUG II, na bikari. Prije par mjeseci smo dobili i tramvaj tako da smo uz autobusne linije od ranije sada odlično povezani s centrom grada.smile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 12:39
smile79,koliko god gorim od želje da sve opet vidim cijenim i samo tvoju namjeru!!!Ma vidjet ću ja njega opet Cry...
Ako nije tajna,ovo tvoje naselje ,koje je? Ja sam u svoje vrijeme u Os. živjela na tri mjesta a ovo mi liči na jedno od njih  Confused.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 12:18
draga Ivna, čekam da zatopliWink. Samo da znaš da sam onaj dan kad je bilo -17 s fotićem išla u grad da slikam tvoj bivši kvart, ali je bilo tako zimaaaa, da sam se zabarikadirala u prvom kafiću. Tongue
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 22:40
Lanči a gdje su nove slike našeg lijepog Osijeka Wink?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 11:38
i kod mene je isto
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:51
U pravu si bako. To što kažeš vraća me u moje djetinjsto. Kad bi ponekad pao snijeg nismo imali nastavu u školi jer iz okolnih mjesta djeca nisu mogla doći, a mi zbog toga bili "silno nesretni". Spuštanje niz brdo u uskim kalama bilo je prava vratolomija. 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:46
E moja Lana2, vi ste bar ravnica.
A probaj zamisliti kako danas izgleda Rijeka!
Ja sam slikala moj vrt a vjerujem da će i Triša i ostali. Ali grad, bojim se da neće nitko ovjekovječiti jer smo svi na brdu a to znači odrezani od ostatka "svijeta"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 08:22
Osvanulo je hladno jutro u Osijeku. Trenutna temperatura -13, sada me ni predivni literalni opisi "idilične zime" ne mogu uvjeriti da je ovo lijepo. Ma jedva čekam da grane sunce i dođe proljeće.

Pogled jutros s mog balkona da vidite kako to izgleda u našem gradu.

Ptičice strpljivo čekaju da se maknem s balkona pa da mogu doći na papicu na svoje kuglice.

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 22:11
Samo budi marljiva Lana Wink!Nemoj da dugo čekamo nove slikice.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 21:37
Triša draga, oko sokolovo, u pravu si otvoren je ali tada još nisam stigla do ureda. Slikala sam okolo da bi vi ostali mogli vidjeti kako izgleda osječka Tvrđa rano ujutro pod snijegom.
Puno sam godina tu i imam svu "zimsku opremu", ali se svejedno moji doma smiju jer kad čujem da je vani veliki minus odmah nabacam još jedan sloj odjeće prije nego izađem van.

Ivna nemoj Cry, čim odem u tom pravcu bit će i slika" tvojih zgrada", a i "Galije".
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 20:09
Lana,ja te molim jednom kad budeš prolazila poslikaj mi promenadu iza bijele lađe.To su "moje" zgrade tamo Cry...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:48
Baš si me iznenadila lana ovim predivnim slikama snježnog Osijeka. Kako se jedna bracanka nosi sa snijegom, vjerojatno dobro nakon toliko godina.
Mislim da ti je prozor ostao otvoren na kancelariji, smrznut ćeš se, bro ga odi zatvoriti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:19
Ivna bit će još slika ne brini.  Stvarno si bila blizuWink, ali  ja sam u rektoratu, a Polj. faks je smješten u našoj zgradi. U tijeku je izgradnja nove zgrade u sveučilišnom campusu pa će Polj. fak. preseliti u novu zgradu.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 17:20
smile43!!! Poslije ovakvih slika ovo ispred je jedini moj komentar.Sad kad sam daleko od Osijeka shvaćam koliko sam bila sretna kad sam jedan dio života živjela u njemu. Mooolim te lana,slikaj još!Griješim li ja ili ti onda radiš na polj. faksu?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:23
Originalno poslano od člana lana2 lana2 napisao:

Proljeće malo si pobrkala dijelove grada. Zgrada Sveučilišta je na Trgu Sv. Trojstva 3 u Tvrđi.
Crkvena ulica je u Donjem gradu, a na broju 21 je Građevinski fakultet. Ima veze sa Sveučilištem možda si se zbog toga zabunila. Wink

Vidiš da ima neke veze, samo što nije ta zgrada LOLLOLLOL.

Inače mi je ta adresa o kojoj sam pisala prilično poznata...
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:04
Proljeće malo si pobrkala dijelove grada. Zgrada Sveučilišta je na Trgu Sv. Trojstva 3 u Tvrđi.
Crkvena ulica je u Donjem gradu, a na broju 21 je Građevinski fakultet. Ima veze sa Sveučilištem možda si se zbog toga zabunila. Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:00

Da li je adresa Crkvena 21, ili sam ja nešto pomiješala???Smile

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:59
Lana Osijek mi je jedan od ljepših gradova, zaista sam uživala...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.