Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako su ti lijepe orhideje. A poznato mi je to: niti se ne snađem, samo kao u nekom transu, nađem se doma sa novim biljkama (i tanjim računom u banci).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Orhideje i snjig, prekrasna kombinacija...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja se dobrovoljno javljam za udomitelja za orihice koje su ti viška
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa, rain, ne bih niš imala protiv ovekvog bankrota. Orhidejice ne znaš koja ljepša!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tog škicanja se ja i bojim....zato hodam svjetom bez naočala,jeftinije mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Niš ti to ne koristi,mare nostrum,škicneš tu,škicneš tam i već se nađeš pred policom sa orhidejama,ni sama ne znaš kak.Svi smo mi ovisnici! [IMG]smileys/smiley29.gif" align="middle" />
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mda, ovakve slike lako navedu čovjeka na grijeh!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja danas ne lopatam ali zato imam vremena obići vrtove....imaš predivne orhideje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baka,ne pitaj,previše!
Smrcko,kaj to nije super-cijeli forum uživa u lopatanju,čista romantika! |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koliko prekrasnih orhideja?
![]() I Rjeku je zatrpao snijeg ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rain
![]() Doslovno. Ne znam koliko si spucala ali su prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Jagoda,dobro došla u moj vrtek,i hvala ti na lijepim komentarima.Ja ti isto prvi(u stvari drugi)put imam orhideje,bumo vidli kaj bu od njih.Ma nema veze,taman da samo mjesec-dva uživam u njima,kad su stvarno pristupačne cijene,nikad nisu bile jeftinije.
Hana,Bromelija,nisam znala koje bi izabrala,pa sam ih uzela previše,neke bum poklonila,jer mi ne stanu sve na jedini pogodni prozor. Nichll=) kupi si bar jednu,iako sumnjam da bu to samo jedna,kad su sve divne,svaka je na neki način posebna. Flavia,mene je skoro šlag trefil kad sam ju izvadila iz tegle.Bila je samo jedna te boje,pa sam je uzela jer mi se baš jako dopala.Više od pol korijenja je bilo trulo(prezalivena),nekakve bubice oko te truleži.Sve sam to maknula,oprala korijen,pošpricala protiv parazita,poprašila sa ugljenom,stavila novi kompost i malo zalijala sa previcurom,a snjim sam i listove oprala.Nadam se da bu pomoglo,ako ne,valjda bum naišla jedamput na istu takvu. Pozdrav svima! |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf Rain...divne su nove orhideje...neke takve imam i ja...ali ima i nekih koje nemam.....odmah su mi se dopale
![]() Rainić i Grožđica baš uživaju.....maze male....
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
sve se više zaljubljujem u orhideje...prekrasne su...morat ću ja sebi jednu kupiti.....
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
rain, ma nek bi i bankrotirala sa ovako predivnim orhidejama, nemogu ih se nagledati tri puta sam se vraćala i nemogu se odlučit koja je najljepša......
želim ti da dugo cvijetaju i sve nas uveseljavaju.. ![]() a ona družina na dekici uživa, blago njima, preslatki su |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajoj prekrasne su ti orhideje! Ali moram izdvojiti onu tamno ljubičastu i bijelu malo frčkavu....a dlakavci su naj,kaj ih briga za minuse...stan i hranu imaju..van ne moraju i kam ćeš ljepše
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Još sam zaboravila reći da je ova mrljasta polupropala,poduzeta je akcija spašavanja,pa bumo vidli kaj bu se dogodilo
![]() držite fige ,maknula sam pol korijenja koje je bilo trulo,istretirala sa svim i svačim,i nadam se najboljem. |
|
|
|
![]() |
|
Ha,ha ,već jesam bankrotirala! Evo usporedbe veliko i malocvjetnih ![]() ...i tak ljepotice gledaju kak vani pada snijeg... ![]() ![]() ...i kak se mahonia smrzava... ![]() ...a moje prdeke za sve to nije briga ![]() Laka vam ova hladna(-13),zimska noć! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme meni, kako su prekrasne
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |