slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preljepa zimska idila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Tako je, svako loše (ako se tako može reći za ovu krasotu!) za neko dobro!
Inače je ovo pravi život na sjeveru, kod nas je -3 stupnja cijeli dan .Kao što se vidi to nekima baš i ne smeta ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Negdje na sjeveru.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidiš snijeg ti je donio i slobodnu subotu.MSK također!
![]() |
|
![]() |
|
Ljubice su cvale do pred neki dan i sad je sve bijelo.
Inače , danas dežuram od pet ujutro ... trebala sam radit ali do sada ne vozi niti jedan bus pa se samo skićem oko kuće... prava idila |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisam bila neko vrijeme i divim se cvijeću i vratim natrag ne vjerujući da je ono ljubica.I sve mislim da ću pitati :a snijeg?
![]() Kad tamo i kod tebe snježni motivi. Ma je lijepo. Kad čovjek ne mora nikud....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() eko kako sada izgleda vrt... |
|
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zvonkice pa kod tebe ruže još cvijetaju.Uh baš ti zavidim, kod nas je hladno.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako mi se sviđa ta konstrukcija od armature, mislim da ću i ja sebi za penjačicu tako napraviti. Prvo sam mislila ružu u spiralu motati, ali izgleda da nije savitljiva. Najbolje i jeftije je biti sam svoj maistor
![]() Pa ako budeš imala viška pelc i ako se sjetiš, udomit ću ga ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša, ima maca raznoraznih na sve strane i vole cvijeće pa ne možeš a da ti ne ulete u kadar.
Štefice, ljubičice cvjetaju ko da je proljeće... a ovo drugo cvijeće je sada zbilja zadnje jer ga je potopila kiša. ![]() Lantana , hvala ali kod tebe je nasprem mene raj zemaljski. E , sada je na redu Smrcko, metalna mreža je najobičnija željezna armatura za beton pofarbana u zeleno /MM naravno/, bijeli cvijet je krizantema od koje se jako lijepo da napraviti pelc pa ga možeš na proljeće i dobiti... i tasko cure , do skorog viđenja ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super Zvonkice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj krasnog li cvijeća. Dopada mi se ruža Dorica i konstrukcija uz koju se penje je super ideja. Di si nabavila onu metalnu mrežu za penjanje ruže?
Ovaj bijeli cvijet mi je zalijepio oči na ekran, gledala sam i gledala ![]() Neobično lijepo cvijeće za ovo doba godine ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,kod tebe je več proljeće,vidim da ti ljubičice cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Zvonči hoćemo gledat mace ili cvijeće, toga kod tebe ima u izobilju. Ona šarena maca iza prekrasne trave je super- slikica mislim. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |