moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 27> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasni tanjuri......a srednji sa zlatnim rubom je pre-predivam
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imaš super radove...ništa ne bih izdvojila..sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Karmen na tacni je samo jedna zlatna boja koja je išla kao podloga ,oko same slike sam nanijela faceton lak u debljem sloju a na rubove tacne je išao taj isti lak samo u tanjem sloju pa zbog toga imaš dojam da je više različitih boja.
a ti mare izvadi naočale iz onih tvojih predivnih etuia i pogledaj malo bolje jer na onom tanjuru zlatni rub ne postoji to je samo odbljesak stakla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nema zlatnog ruba!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
file pjati su ti predivni
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri su odlični!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare šta ima veze miss je miss nije važno čega
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
File biti miss lapsus tu na forumu mi je ipak draže nego biti miss traktora
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
file svaka cast na ovako lijepim radovima,tanjuri su ti fantazija
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantastika
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
najviše me se dojmio ovaj snježni tanjur sa motivom izloga i jelkica, pre predivno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su fantastični al ovaj prvi tanjur
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrano,ali bilježnica.........
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jako,jako lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
joj mare, pa ti si puna predrasuda. misliš da žena ne zna praviti kolače samo zato što nosi rukavice. pa to je zato što joj je ostalo tijesta pod noktima a nije stigla na manikuru.
ja da imam takvu tekicu za recepte samo bi u kuhinji boravila.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ma šta boravila, ne bih izlazila
![]() |
|
![]() |
|
je mare teta sa zadnje strane sigurno ih ne peče ,a ni tebi u toj prigodnoj uniformi ne bi baš bilo lako peći kolače (gledam ja ko je to novi stigao kad ono naša se mare maskirana u djeda mraza) ha ha ha |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |