marinnera- radovi |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka, nisan ništa krivo shvatila, naprotiv jako mi je drago da se primjećuje preciznost. salvetu kad ljepim , onda idem skroz mekanim pinelom odsredineprema van, a za veće motive prvo namažem jednu stranu podloge ljepilom, prislonim salvetu, zatim isti postupak na drugoj strani, i na kraju spužvastim valjkom pređem preko motiva pa tek onda nanosim lak ljepilo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marinnera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare fala! a tacna mi je jako draga, kad san je radila imala san dosta vrimena, pa sam eto i to kamenje naslikala i mjehuriće ribicama....jedino mi je žao što nisam mlao ribice osjenčila da ne izgledaju kao naljepnice al eto i ovako je super
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepi radovi
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pojašnjenju, nisam znala da granitne boje budu tako prozirne.
odlično si to uradila, moram probati.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo dobro nam došla
A što se tiče radova...pa svi su mi lijepi vidi se da uživaš u tome što radiš.
Za mrvicu su mi one kutijice nekako prirasle srcu, u svakom slučaju
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla Marinnera...
Da je stolic moj ja ga bas i ne bih pokazivala javno... bojala bih se da nekome ne bi palo na pamet da mi ga ukrade... prekrasan je. Nego, nisam bas prepoznala sto je na one dvije slike poslije njega... jesu li to kutije ili sto? U svakom slucaju su krasne obje... ali ona druga mi je citi mrak... je li to salveta ili papir? |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
marinnera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
večer lluvia, fala na komplimentima, ma baš sam nešta razmišljala da maknem sliku stolića, šta je sigurno je sigurno, ili kupit alarm za doma...:)
e a one dvije slikice......to su ti drvene pločice, na njima isprbavam kojekakve tehnike i tome slično.......a ona druga ti je rižin papir ....kupovni... jako mi se taj sviđa..... |
|
marinnera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće, baš ti hvala..... naravno da uživam.... obožavam .. ne znan koju riječ upotrijebit za to opisat, to mi je bijeg iz stvarnost u svijet mašte!!
|
|
marinnera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
elza nisam ni ja to znala, nego ostalo malo na tanjuriću kad sam to isprobavala i onda skužila da super ako se još i boja neka doda |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super radovi!
a ja danas u dućanu gledala te granitne boje pa ih nisam kupila jer nisam uopće imala neku predodžbu u glavi kako bi to izgledalo na nekom radu. sad kad vidim tvoj rad.. super je!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam nova na forumu, razgledam, tanjuri su ti prekrasni, motiv rozica obozavam, vidi se da si umjetnica, bravo
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ljepi radovi!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOBRO NAM DOŠLA!Radovi su ti jako lijepi,svaki na svoj način ali mi se najviše sviđa ona čaša,stvarno je posebna!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |