Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 12:11
Nadam se manči, neka preživi pa će opet šarati paketići lijepom našom! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 08:50
Hoya veseli me da je TM bolje i da je dobio ljekove. Tvoje slike su me fascinirale, vrt pod snijegom mi je super.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 09:31
vanja smile78 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 15:58
Svi moji znaju da volim sitnice i svaki dobiveni poklon čuvam godinama. Znam da ovo nije cvijeće, znam da nije iz mog vrta, ali moram vam pokazati što me danas kad sam se vratila sa posla dočekalo na stolu:

Ogromna, puna košara - poklon pod bor koju su ostavili naši prijatelji.
Imam veliko bogatstvo: njih!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 17:13

Hoya kako je život lijep, zar ne?Big%20smile

TM bolje, liječi se.Thumbs%20Up

Dobili ste prinovu u obitelji.ClapŠiroj al, nema veze, beba je uvijek radost.

I po koji si   to put si otkrila - prijatelje, koji su neprocjenjivo bogatstvo.

"Oni su kao zvijezde, ne moramo ih vidjeti ali znamo da su tu" (malo slobodnija interpretacija te vrlo lijepe misli!)

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 19:14
Prekrasan poklon. Bila si dobra ovu godinuClap. Želim ti još pregršt poklona pod bor.Smile

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 19:57
Predivan poklon, a još bolji prijatelji.
Ne kaže se badava da je prijatelja lako steći ali teško ga zadržati......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:02
Baka, smrcko, Lora neizmjerno volim naše prijatelje, ali znajte da ste i vi dio te moje lijepe životne priče i za vas vrijedi: Oni su kao zvijezde, ne moramo ih vidjeti ali znamo da su tu
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:20
...ima i ono rodbinu ne biramo, ali prijatelje da... Clap
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:53
Lani sam se hvalila sa svojom pšenicom - ove godine sam je slikala iza kupljene da se ne sramotim sa tim žutim čačkalicama:
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 22:12
To je tak kad mi sadimo pšenicu,a svi koji sade za prodaju sade ječam.
Lijepi si poklon dobila .
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 01:35
Lijepa ti je pšenica.
Trebala si joj dodati malo ureje7 i ja bi je malo šišnulaWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 06:09

Je l' tako Štefice da je to ječam kao i kod Flavie ?!

Smrcko dodala bi ja uree, ali je posuda toliko plitka da je ne mogu ni zaljevati. Šišnut ću je ja, imam i tvoje uree pa ću je malo dohraniti, ali ako se ne popravi šišnut ću je u vrt - neka tamo bude do žetve!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 07:08
Hoya,  moja je pšenica jako, jako slaba ove godine. Mislim da ću danas i ja ići kupiti neku pravu, bujnu, zelenu Smile !
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 09:34

Danas mi je dan šetnje po vrtovima.....dok vani kiši ja opet uživam u snjegu pa makar na slikama....idilično je i kod tebe bilo........

Ja sam od straha posijala pšenicu par dana ranije od Lucijine da mi ne bi bila kržljava...već mi je tako velika da mislim da će mi za novu godinu biti već žuta Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 09:37

Anaida, korijenko je sam moju pšenicu jutros pošišala, malo bolje izgleda

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 14:57
Predivni pokloni, predivna pšenica..Odmah koristim priliku..Sve najbolje za nadolazeće blagdane..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 16:05
Hvala ti. I tebi želim sve najljepše smile78 

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 18:48

Sve je spremno. Skromno, tiho ... Djeca su odrasla i mislila sam da nije potrebno raditi jaslice. Ali nije to to!

A onda ni kićenje bora nije bilo neko posebno zadovoljstvo. Bilo je "ofrlji":
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 11:24
Bor je predivan!
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji, mira, zdravlja i veselja!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.