Što radim, mini hobiji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma vidi ti nje, crta, plete, šiša, peče kolače ..... bravo Smrčko !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na pohvalama
![]() Mare obožavala sam plesti te stoljnjake i obožavala ih pokloniti dragim ljudima. Puno toga sam napravila u raznim bojama, gotovo sve podijelila. Mislila sam da ću si moći to praviti do kraja života nakupovala konca u svim bojama( koji sam isto poklonila), na žalost uhvatio me reum. artritis te šakama ne mogu već od 86. godine to raditi. Šake su dugo u stisnutom položaju a to mi nikako ne paše. Iako sam trebala sačuvati šeme, pa svaki dan bar dio reda obići, na žalost nisam ništa sačuvala. Mislila sam da mi je stanje sa šakama od pletenja ne artritisa. Svega sam se riješila( šema, konaca ) da bi se skinula ovisnosti heklanja i pletenja, mada sam više voljela plesti stoljnjake. I mama mi je bila ovisnik o ručnim radovima, pletenju prekrasnih džempera, heklanju stoljnjaka. Otočiću tu rečenicu mi je jednom rekla jedna šveđanka, oni kod čovjeka cijene poštenje i vještine kojima se bave, i naravno kako tretira prirodu( bar ovi stariji šveđani). Žao mi je što nisam imala više mogućnosti i svega što uvjetuje da da se nešto usavrši, te je sve ostajalo na prolaznim hobijima. Sad planiram bojenje vodenim bojicama. Nisam mogla gori izbor napraviti, najteža tehnika i treba dobro crtati. A dobro kako god ispadne to čovjek radi za svoje gušte. Samo čekam inspiraciju ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo svestrana Smrcko! Zaista si majstorski naštrikala one stolnjake.
Znaš, ja isto bolujem od RA i naročito su mi šake stradale pa i ja sve manje heklam, međutim, još se ne dam, jer je dobro ipak malo raditi sa rukama, samo ne pretjerivati. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Cimi
![]() Ja sam pretjerivala, nisam se mogla odvojiti od igala. Najbolje da se počnemo baviti slikarstvom ![]() A sa rukama radimo, sve brže klikamo mišem i tipkamo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...multitalentiranost je koliko blagoslov toliko i prokletstvo... sve ti je dano znati i lako usvojiti, a onda ti život postavi prepreku i moraš se odlučiti...mislim da ćemo uskoro gledati predivne akvarele s motivima iz bajnog Gorskog Kotara...veselim se tome već sada i čekam s nestrpljenjem, jer slutim da će se sav nakupljeni talent sliti u nježnost vodenih boja
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jedva cekam vidjeti tvoja djela sa bojama...znam da ce ispati odlicno...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
smrcko stvarno imas umijetnickog dara,paf san ostala
![]() |
|
![]() |
|
Maslačak i Kaća
![]() Još nisam ništa slikala, ali sam napravila moj prvi sir ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko bravo za tvoj prvi sir
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad sam slučajno natrapala na ovu temu. Šmrcko pa ti si zbilja umjetnica: slikaš, heklaš, praviš ukrase... super. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I, kako je završio tvoj sir? U štrudli, bureku ili svjež sa vrhnjem i špekom?
Baš si svestrana. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
hoho ma vidi ti nje i sireve radi pa ti si pravi majstor ovaj je sigurno zavrsil u nekoj tvojoj finoj torti
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šmrcko slučajno sam nabasala na ovu temu i ostala pafff.
Pa si si multitalent!!!
Slike su ti odlične, heklanje ( štrikanje) također, a osim toga, zabaviš se i pravljenjem kolača, pita, domaćeg sira.
Baš si svestrana, bravo!!!
|
|
![]() |
|
Sirček je završio u piti sa sirom, sendvičima MM i mom stomaku. Inače volim svjež sir
![]() ![]() Hvala vam curičke na lijepim rječima i pohvalama mojih mudrolija ![]() Moja pilencad. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
svaka cast na svim tim hobijima.
posebno mi se sviđaju srtezi.
a ovaj mi je stvarno super:
![]() pre dobro oslikano oblik tijela i stavito osvjetljenje na pravo mjesto.
profili sa olovkom su isto ok. ima manjih nedostataka (sto bi se lako moglo popraviti sa malo vijezbanja ili da saznas od nekih naucenih slikara da ti oda koju tajnu kako se ispraksirati). ali da ne bi ispalo zlo namjerno oni su doro nacrtani. ali mislim da bi se mogla i da možes i puno bolje uz malo truda. no kako su slike i iz 96 vjerujem da su danas puno veca razlika od onda.
jos jednom svaka cast. stvarno sam iznenadjen svim tim hobijima i pronalasku slobodnog vremena za sve to.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uradci si ti prva liga
![]() stvarno si talentirana |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Slike uopće nisu tako loše kao što ti misliš. Vidi se da imaš nešto u sebi, šteta što to nisi razvijala. Ja sam završila primijenjenu umjetnost pa imam malo oko za to. Bravoooo!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |