Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na pohvali i šetnji kroz moj vrt
![]() Da bilo bi dobro napraviti slideshow vrtova kroz različite periode i ubaciti u prvi post na prvoj strani, tako tko želi bez komentara pogledati vrt i bez otvaranja stotine strana pogledati brzinski najljepše slike vrta.Tek bi tada imali pravi dojam jednog vrta iz više kutova. ![]() Ja ne mogu editirati, pa ne mogu to napraviti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja u slikicama uživala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Odlično Šmrcko, još malo pa će nam opet vrtovi živnuti, uživancija je pogledati ovako lijepe i šarene slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako je zgodno pogledati tvoj Slideshow - puno slika lijepog cvijeća na jednom mjestu! A i ideja ti je dobra da se postavi u svaki vrt u slikama.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Slideshow mi se baš sviđa, super je pogledati tako slike..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sve pohvale za Proljeće i njen prekrasan poklon, baš je sladak tanjur..
.
Borić je originalan i baš takav simpatičan...
Slideshoww si odlično napravila, dobro si ukomponirala biljke.
Sve pohvale za novu frizuru (ručni rad?)
![]() Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala hvala
![]() Da ljepše je i to bi bilo dobro ubaciti u vrtove kad se žele pregledati slike brzinski. Užitak je gledati svoj vrt kao album. Bilo bi dobro da postoji kao zakačka na prvoj stranici. Tako da se zna uz slideshow iz kojeg je perioda i podatci o čemu je riječ. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Koliko je zapravo ljepše pogledati ovako!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja vidjela slideshow - znam tko će mo podučiti!
Lijepo je - naravno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam da cujem da se ruza primila
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čovjek k tebi ne dođe par dana a ono svašta.
![]() ![]() Biljkice su za pet. I mene zanima rezultat s medom.
A Božićni kutak je presladak. Stvarno si to s granama lijepo složila!
![]() ![]() ![]() Darove od forumašica da ne spominjem!
Ma da mi je doživjeti tvoju kućicu. To će biti bombončić u raju!
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti i pohvalama.
![]() Nisam sigurna što će sa ružom biti, svašta je proživjela do sada. Hitila sam je i na balkon, pa morala vraćati u kuću . MM kad se nadoveže za nešto ne pušta, tako da je ruža dobila poseban tretman i u misiji smo spašavanja grane. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još imam hormona, ali zašto ne bar će mi nečemu poslužiti med, kojeg baš ne trošimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
hahaha...geldala sam i ja taj prilog....moram prvom prilikom isbrobti.....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sad sam i ja znatiželjna što će biti sa "medenom ružom"......... to je prvi forumski eksperiment |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić, bor koji to nije, je ispao fenomenalno! Poklon od Proljeća je divan, a i biljčice ti se dobro drže. Ma super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam ni sumnjala da ćeš odmah primijeniti taj savjet s medom, samo ovaj put te je pretekao TM
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Trebalo mi je sat vremena da pregledam tvoju priču iz Fužina i nisam stigla baš sve.No slika mi je jasnija,imaš puno volje i ljubavi za svoj san.Takvo cvijeće ja nemam kojoj je vrt blizu,i zaista ti se divim kako sve stigneš.Lijepo izgledaju grane koje si ukrasila,kao mali bor!Ruža s medom(gledala taj prilog)...čekam da vidim kako će napredovati!!Čuvaj ti prsteke TM!
|
|
![]() |
|
Danas smo na poljoprivrednoj emisiji( onoj u 12.30.) gledali savjete za zakorjenjivanje biljaka. Savjet one plave ženskice je ako nemamo hormon za zakorjenjivanje da biljku (koju odsječemo ispod zgloba i odstranimo zglobu liske) umočimo u med. Med je odlična zamjena za kupovne hormone.
![]() MM je slomio granu stablašice i danas je primjenio med, kaže ovo je njegova ruža i on će od nje napraviti pravu ljepoticu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |