Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obišli smo i cvijeće na zimovaju, za sada se još dobro drži
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Cezar i ja smo malo bili u obilasku vanjskog cvijeća
![]() divili smo se kukurijeku i vjerovali ili ne vidjeli smo dvije pčele koje su veselo letjele oko cvijeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da nebi razočarala cimicifugu tu je okičena cikasica
![]() cimi jesi li zadovoljna... ![]() a evo i bor kod mojih bakica ![]() a i sviječa ![]() |
|
![]() |
|
kada nemam sa čim slikati
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
... i nisam dočekala da vidim okićenu cikasicu...
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
bravo Bromelijo sve ti ide od ruke, a kaži mi koliko listića imaju tvoji adeniumi...jednog od moja 4 je popapala mica ili ga je samo otkinula neznam točno, tako da sada imam samo 3... vidiš kako je nestašna ta
![]() |
|
![]() |
|
draga moja korijenko ja sam uvijek dobra
![]() ![]() još jednom im svima hvala ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šta si ti stvarno bila tako jako dobra ove godine da si zaslužila sve te silne i veeelike poklone...?
![]() 2009 godina je stvarno bila u znaku cikasica........ jako puno forumašica je postalo sretnim vlasnicima tog krasnog živog fosila....
Orhideja sa snjegom je prva liga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
naravno taman ima mjesta za tebe i kockavicu, samo dođite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasan poklon od Otok
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
ja ti nebi stala pod bor ali valjda bi me negdje smjestila... ha, ha,ha...
![]() |
|
![]() |
|
još samo ti fališ
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
draga moja Otok od srca zahvaljujem na poklonu, jako me je razveselio i našao zasluženo mjesto pod mojim borom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasne orhidejice i palmica.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----- Da ti ne sanjaš -------- ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jupiiiiiiii "Bromikasica" je dobila novu ukrasnu teglicu. Sigurno je zadovoljna radi toga, sad kad potjera nova 22 lista od sreće!!! Orhideje...fenomenalne su....ko da prkose snijegu kroz prozor....prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe Bromelija pravi rascvjetani Božić, za orhideje na snijegu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E baš možeš biti ponosna !
|
|
![]() |
|
ogledalce, ogledalce......najljepša cikasica čija je.....preko sedam gora i sedam mora...najljepša je ipak bromina
eto vidiš da ne mislim samo ja tako ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |