Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 165> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja i tebi sve najbolje želim a ta ljubav prokleta da ne boli boli brate mili
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
i tebi draga čarobnice puno zdravlja, sreče i novaca u Novoj godini od srca želim...
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I tebi,draga Bromi,sve najbolje i najljepše u novoj godini
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svim mojim dragim prijateljicama koje posječuju moj mali vrt želim..
puno zdravlja, ljubavi, tolerancije, puno cvijetića i lijepog druženja ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
a ljubav bollliii
![]() |
|
![]() |
|
nisam ja nigdje skrenula to je ljubav
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ali nije okičena...vidiš kako ja svoju sređujem, mazim i pazim još malo pa ću i spavati sa njom
![]() |
|
![]() |
|
ma prekrasno Bromi i baš se dobro drži tvoje cvijeće -a vidim Cikasica okićena -možeš raditi sa neje šta hoćeš ali moja je -------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia nije Cezar tužan..igrao se, trčao, skakao sve dok nije skužio da ću ga slikati i samo sjedne i gleda okolo....i tako svaki puta.....nevoli se slikati kao gazdarica
Cimicifuga jelda da je ljepa ![]() kontesa hvala za naziv biljke ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Brome, kod tebe se rascvalo kao u proljeće
![]() ![]() naziv one biljke je cotula hispida (ako sam dobro prepoznala na slici) ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Dapače, JAKO sam zadovoljna što si okitila cikasicu. Super!!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bože dragi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya, rain, kockavica
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
draga Bromelijo kod tebe svašta, nešta c
vate, a i ostalo je sve zeleno i dobro se drži...bravo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Dost je loša slika,mogla bi biti jedna vrsta pelina-artemisia.Super ti se drži cvijeće,moje je u hladnoj prostoriji,tak da nema govora o nikakvoj cvatnji.Vidim da i ti imaš pomagača čiji nos je svugdje gdje i tvoj.Drage naše živinice!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
ma nemam stan samo jedan sobičak odnosno ostava
žao mi je ali niti ja neznam pravi naziv ove biljke |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidim da imaš toliko cvijeća na zimovanju da za njih imaš stan. Mora im biti dobro.
A sve što cvijeta nagrada je za tvoje vrijedne ruke!
Da li možda znaš naziv ove biljke:
![]() Kod Triše nam našla naziv kotora, ali je pod tim imenom ne nalazim na netu! |
|
![]() |
|
pregledavajuči cviječe iznenadilo me slonovo uho koje je baš sada odlučilo cvijetati....flavia dali možda i tvoje cvijeta
![]() ![]() procvijetao je i hibiskus koji sam zapelcala od shashe ![]() ![]() ![]() ![]() cvijeta i begonija ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |