Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što radim, mini hobiji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Što radim, mini hobiji

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 15:58
sve je prekrasno, majstorski napravljeno
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:22
Pozdrav! Slike uopće nisu tako loše kao što ti misliš. Vidi se da imaš nešto u sebi, šteta što to nisi razvijala. Ja sam završila primijenjenu umjetnost pa imam malo oko za to. Bravoooo!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 15:36
smile89sad sam prvi put na tvojoj stranici, sve pohvale za tvoje crteze, hekleraj, sir, slastice (mozda sam nesto zaboravila) smile141smile73
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 10:23
uradci si ti prva liga
stvarno si talentirana
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:30
svaka cast na svim tim hobijima.

posebno mi se sviđaju srtezi.
a ovaj mi je stvarno super:

pre dobro oslikano oblik tijela i stavito osvjetljenje na pravo mjesto.
profili sa olovkom su isto ok. ima manjih nedostataka (sto bi se lako moglo popraviti sa malo vijezbanja ili da saznas od nekih naucenih slikara da ti oda koju tajnu kako se ispraksirati). ali da ne bi ispalo zlo namjerno oni su doro nacrtani. ali mislim da bi se mogla i da možes i puno bolje uz malo truda. no kako su slike i iz 96 vjerujem da su danas puno veca razlika od onda.

jos jednom svaka cast. stvarno sam iznenadjen svim tim hobijima i pronalasku slobodnog vremena za sve to.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:09
Sirček je završio u piti sa sirom, sendvičima MM i mom stomaku. Inače volim svjež sirsmiley2579.gif. Kiselo mlijeko nikada ne kupujem , uvijek pravim domaći kefir.Smile

Hvala vam curičke na lijepim rječima i pohvalama mojih mudrolijasmilie_love_399.gif

Moja pilencad.Smile

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 11:56
Šmrcko slučajno sam nabasala na ovu temu i ostala pafff.

Pa si si multitalent!!!

Slike su ti odlične, heklanje ( štrikanje) također, a osim toga, zabaviš se i pravljenjem kolača, pita, domaćeg sira.

Baš si svestrana, bravo!!!

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 17:40
hoho ma vidi ti nje i sireve radi pa ti si pravi majstor ovaj je sigurno zavrsil u nekoj tvojoj finoj tortiLOLWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 19:34
I, kako je završio tvoj sir? U štrudli, bureku ili svjež sa vrhnjem i špekom?
Baš si svestrana.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:58
o hvala vam. I ja se nadam da će me uhvatiti slikarski apetit Big%20smile , bit će tu svašta LOL .
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 12:11

Sad sam slučajno natrapala na ovu temu.

Šmrcko pa ti si zbilja umjetnica: slikaš, heklaš, praviš ukrase... super.ClapClapClap

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 11:54
smrcko bravo za tvoj prvi sir ,a nadam se da ces uskoro poceti i slikati
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:48
smile141za sir!! nasmijala sam se do suza,gledam gdje su druge fotke,od čega je,koja je fora i tek onda skužim....to je pravi sir.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:39
Maslačak i Kaća smile79.
Još nisam ništa slikala, ali sam napravila moj prvi sir

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 23:00
smrcko stvarno imas umijetnickog dara,paf san ostalasmile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 22:23
jedva cekam vidjeti tvoja djela sa bojama...znam da ce ispati odlicno...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 15:33
...multitalentiranost je koliko blagoslov toliko i prokletstvo... sve ti je dano znati i lako usvojiti, a onda ti život postavi prepreku i moraš se odlučiti...mislim da ćemo uskoro gledati predivne akvarele s motivima iz bajnog Gorskog Kotara...veselim se tome već sada i čekam s nestrpljenjem, jer slutim da će se sav nakupljeni talent sliti u nježnost vodenih boja Painter    Starry%20Night
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 13:56
Hvala Cimi

Ja sam pretjerivala, nisam se mogla odvojiti od igala.  Najbolje da se počnemo baviti slikarstvomWink

A sa rukama radimo, sve brže klikamo mišem i tipkamoWink. Polako prelazimo na tipkanje bez  gledanjasmilie_pc_011.gif
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 01:57
Bravo svestrana Smrcko! Zaista si majstorski naštrikala one stolnjake.
Znaš, ja isto bolujem od RA i naročito su mi šake stradale pa i ja sve manje heklam, međutim, još se ne dam, jer je dobro ipak malo raditi sa rukama, samo ne pretjerivati.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 17:35
Hvala vam na pohvalamasmile79.
Mare obožavala sam plesti te stoljnjake i obožavala ih pokloniti dragim ljudima. Puno toga sam napravila u raznim bojama, gotovo sve podijelila. Mislila sam da ću si moći to  praviti do kraja života nakupovala konca u svim bojama( koji sam isto poklonila), na žalost uhvatio me reum. artritis te šakama ne mogu već od 86. godine to raditi. Šake su dugo u stisnutom položaju a to mi nikako ne paše. Iako sam trebala sačuvati šeme, pa svaki dan bar dio reda obići, na žalost nisam ništa sačuvala. Mislila sam da mi je stanje sa šakama od pletenja ne artritisa. Svega sam se riješila( šema, konaca ) da bi se skinula ovisnosti heklanja i pletenja, mada sam više voljela plesti stoljnjake. I mama mi je bila ovisnik o ručnim radovima, pletenju prekrasnih džempera, heklanju stoljnjaka.

Otočiću tu rečenicu mi je jednom rekla jedna šveđanka, oni kod čovjeka cijene poštenje i vještine kojima se bave, i naravno kako tretira prirodu( bar ovi stariji šveđani). Žao mi je što nisam imala više mogućnosti i svega što uvjetuje da da se nešto usavrši, te je sve ostajalo na prolaznim hobijima.

Sad planiram bojenje vodenim bojicama. Nisam mogla  gori izbor napraviti, najteža tehnika i treba dobro crtati. A dobro kako god ispadne to čovjek radi za svoje gušte. Samo čekam inspiracijuWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.