Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 165> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wow Bromi, amarilisi su super, moraš nam ih opet pokazati kad procvatu!...a adeniumići isto lijepo napreduju.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš su ti lijepe orhideje, sve boje mi se sviđaju..amarilis je isto lijepe boje, jedva čekamo da procvate..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovako sad izgledaju adeniumi..5 kom..za sada
![]() ![]() a ovo su amarilisi koji su potjerali cvijetnu stapku, poslije frižidera ![]() ![]() a ovako bi trebao izgledati novi ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Orhideje su ti bolje nego u Bau...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
WOW Bromi, prekrasne su ti orhideje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje triša, kat.rea, stefkaja i retriver sara hvala što obilazite moj vrt i na lijepim rijećima...čim zatopli šaljem obečano
![]() |
|
![]() |
|
da vas još malo davim sa orhidejama, ali moram još dok cvijetaju
ovdje su sve četiri..vidi se da je bijela puno sitnijeg cvijeta....nju sam kupila bez cvijeta... a istjerala je dvije cvijetne stapke ![]() ![]() ![]() zatim su dvije nijanse ljubičaste.... ![]() ![]() ![]() i ova žuta sa ljubičastim ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ajme kako čarobna biljka, na prvi pogled me podsjetila na hrpicu leptira u plesu s njihovim nježnjikavim krilcima, a ono srčeka. Ovo je prvi puta da vidim tu biljkicu, Bromi. Prelijepa je.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Da to su naši problemi, cvijeće je lijepo, prekrasno dok cvate, ali treba ga sačuvati po zimi. Još je lako sa onim koje može u podrum, staviš ga, po zimi tu i tamo koju kap vode i Bog te veseli...... ali problem je ovo osjetljivije.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
I ja sam svoje pelcere sredila, prvo su bili u prozoru, pa sam ih nakon nekog vremena stavila u malo hladnije i sad je sve posmeđilo i mislim da nebude nikaj od nje..
|
|
![]() |
|
ruselije moraju biti na toplom....moja bijela je u prozoru i tamo joj je super jer nije niti hladno niti prevruće..međutim crvene su u velikim teglama pa mi ne stanu u prozor nego su ispred na klupčici i malo im je prevruće i još k tome sam ih slabo zalijevala jer ih puno vode takođe može ubiti..dosta grančica je pocrnilo mada se još drže...teško im je ugoditi preko zime
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Zaboravila sam u prethodnom postu, moja ruselija sva smeđa i baš mi nekako suho izgleda. Ili sam ju sredila kada sam ju unijela u kuću i stavila u hladni tavan ili joj je ipak bilo prevruće u dnevnom boravku u koji sam ju vratila nakon nekoliko dana u tavanu.
|
|
![]() |
|
naravno triša..samo da malo zatopli šaljem
kat.rea drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće..imam te u vidu za ljubičicu a možda i još nešto.....pronađeš ![]() |
|
![]() |
|
Vidiš draga kako me dugo nije bilo u tvome vrtu, pa sam imala jako puno za pregledati (ali znaš da je razlog opravdan), na poklon cikasicu mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I meni je za oko zapela ta plavo bijela ljubica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislim da je to sedum sieboldi, imam ga i ja nestane zimi, a u proljeće ponovo naraste, cvjeta u kasno ljeto.
Bromi čujemo se u vezi one corope.... ili tako nekako.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pa može..meni se sviđa a podsjetilo me na eukaliptus iako sam i ja našla na netu da je eukaliptus drvo..ako češ imati viška ja sam zainteresirana..
|
|
![]() |
|
nije eukaliptus, eukaliptus je drvo a ovo je sukulent..neznam kako se zove u proljeće je boja lista slična eukaliptusovoj, a u jesen poprima crveno-žutu...kada ode snijeg porežem i onda se ponovno zazeleni..brzo se širi ako si zainteresirana pošaljem ti
|
|
![]() |
|
ej ja malo išla šetat tvojim vrtom od početka..daj mi reci koja je ovo biljka u kamenjaru?? Mene podsjeća na eukaliptus..
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno je što u ovim danima bjeline i zime imaš i cvijeće koje cvate... Abutilon i hibi prava su mala ognjišta - crvena i topla!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |