Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlično,jako ljepo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
odlična reciklaža.super
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, super, glavno da se nešto radi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepi radovi
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasna reciklaža!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala kaća i primavera znajte da ja obožavam vaše radove, galerije i naravno uvijek komentare.
Hi hi hi drago mi je da još netko ima doma skladište boca, bočica, kutija, krema, i ostalih drangulija stvarno smo postali hrčkići i ne samo to nego sam zaposlila još najmanje 10 ljudi da mi skuplja salvete, i razno razne ambalaže. I sad još samo trebam postati božica Šiva s 3 para ruku i to je to. Puse svima ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
ooooh, čokoladice naša, evo i mene
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dorina ti si glavni krivac sto vise ne bacam raznoraznu ambalazu kad se sadrzaj potrosi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sve boce su prazne boce od nescafea
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su fantasticni...od cega su to ove krasne posudice za rizu...
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A one bilježnice za recepte su ti ludilo! A moja neka jadna ofucana,kad sam tvoju vidjela dobila sam volju da nešto učinim i sa svojom ali vrag odnio i kužinu,otkad petljam sa salvetama sve sam manje u receptima.Nemam muža pa mi nema tko kvocati ali će me jednog dana sin zgrabiti za vrat,dosadit će mu spiza nabrzake!
|
|
![]() |
|
Slavice viš kak sam zaboravna zaboravih o etuiu napisati za tebe koju. Da da to je salveta i kombinacija boja, glitera i tak jedan totalni mix. I to sam ga poklonila mami i sad kad god ga izvadi negdi svi se zalijepe za njega ko pijavice, makar ja baš nisam zadovoljna moglo je biti i bolje, ali eto bit će drugi puta
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam na komentarima
![]() hi hi hi Slavice ti si propustila dobru zabavu na jedno 3 stranice s tim gaćama zato ih i spominjemo.....Ali sad fakat moram nabaviti nove, ove su se skroz zdošle ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Knjige su fantazija ali ste me do suza nasmijale sa gaćama i čipkom !Ma super!Morat ću malo i ja prekopati svekrvin ormar,možda se nađe štogod! Sviđa mi se onaj etui (ako sam dobro vidjela)sa đurđicama!Je li to salveta?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je prekrasno, ali satovi
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
svaka čast...satovi i knjige mi se posebno sviđaju...super ideje
|
|
![]() |
|
Nisi preskočila nego sam ja naknadno dodala sliku
![]() Kutijica je bila od Fererra ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kak sam ja preskočila sat s anđelekima?
Ja volim anđele i sat mi se baš sviđa,čak mi je malo ljepši od onog sa grožđem,a i kutijica je jako lijepa. Od čega je kutijica,plastična? |
|
![]() |
|
Pa naravno u tome je bit stvari
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |