Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 55> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš jako lijepih radova, izdvojiću kutijice, tacne i daske za rezanje, bravo!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Slavice pa ti si se baš naradila! Bravo, svaka čast na trudu!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boca sa đurđicama je zaista lijepa u kombinacuji sa "čipkom".Apsolutno se slažem sa recikliranjem!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala Danci-ka!Koristim sve što se nađe oko mene a što se može salvetirati,ona plava boca je boca od velikog pakovanja vegete a sad se može koristiri kao vaza,onu drugu bocu donijela mi je moja kći,prazna boca od nekakvog pića,u zadnje vrijeme sve mi je žao baciti i za svaku kutiju ili neko drugo pakovanje tražim mogučnost preobrazbe!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je stvarno super...Bravo...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Izvinjavam se-hvala Anđelka!Malo sam gledala radove naše Masline (ima se što vidjeti) pa kad sam vidjela tvoj komentar valjda sam još bila mislima tamo a već je i. puno kasno pa se i koncentracija gubi
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam pala na prvi rad, pa na drugi, treći, četvrti...i onda....ma čuj ti, dosadilo mi padat više, oću se ja polomit radi tebe, hahahaha! Sviđa mi se ono s čipkom....i đurđice, naravno. A koji su ono cvijetići na kutiji? idem ti poslat pp
|
|
![]() |
|
hvala Maslina-a što misliš od koga sam učila? Vi ste moja škola!
Evo još nekoliko radova a ono na što sam tako ponosna su papučice,USPJELA SAM a moram još jednom zahvaliti Kami jer to je njena zasluga.Namjerno sam ispod papučica stavila shemu koju mi je poslala.Ona je jedno divno, drago stvorenje koja svoje znanje nesebično prenosi drugima,i ovom prilikom još jednom joj hvala!Možda nisu baš najbolje ali su prve! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, ali prva.......vauuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Izvrsno Slavice,svestrana si!!!
|
|
![]() |
|
hvala Danci,trudim se da napravim što bolje sa skromnim materijalima koji su mi na raspolaganju.Zavidim vama koji živite u Zagrebu i imate toliko trgovina na raspolaganju!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravila sam Mare na tebe a joj meni!Moš mislit škole-ja učiteljica na bančić a ti Mare u zadnju klupu!
|
|
![]() |
|
hvala Nataša,hvala Anđelka!Ima još radova ,staviću ih ovih dana a i neki radovi su u toku!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pregledala sam jutros tvoje radove..l. odišu maštovitošću... samo tako naprijed... čekamo nastavak...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slave, Slave, ti si zmaj od žene! Odma sam snimila đurđice, onaj vrč, a kutija za konce..itd.zmaj od žene!
Ovo nisam vidila uživo, ali za one prije, i sva ona čuda šta sam vidila kod tebe-istina je da uživo itgledaju još puno bolje. Ovo ću morat vidit isto uživo...ohhh, đurđice. Mene je uvik fasciniralo tvoje slaganje svega i svačega na neki tanjur, vrč, bilo šta..uvik se promislim "ma kako ti samo padne na pamet?!" Za one koji je ne znaju, naša Slave je sitna žena s vrlo krupnom, oću reć, ogromnom energijom i pravi je zvrk-ko raketa! E sitila sam se jednog rada koji si napravila brzinom munje, kad si meni išla pokazat nešto kako se radi, kao "ovo je za probu" i ja mislila sad će to u smeće, a ona ga pretvori u savršen uradak! ![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo mojih radova koje sam slikala a nisam stavila.Obožavam đurđice pa je tako nastala ova slika(na platnu) i jaje,to je moj zadnji rad.Kutiju za konce sam napravila među prvima,slika sa Isusom je isto raniji rad.Mala noćna lampica je bila vlasništvo moje svekrve ,stara je bar trideset godina a ja sam je sad malo pomladila sa cvjetićima.Posljedni je tanjur koji sam napravila kćerkinoj prijateljici za njeno vjenčanje-isti sistem:print slike savjenčanja itd.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |