maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo se vidi u ogledalu i fotograf,
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
upravo sam pročitala tvoj komentar u mojoj galeriji
![]() ![]() boca mi je jako lijepa od izrade do motiva-super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma naravno da ne...a od silnog miksanja nikako naci neku odgovarajucu boju i onda sam namuljala ovu...ma nisam bas prezadovoljna (jer me i ljepilo iznerviralo)al bit ce za moje sitnice pa onda ok,nece ici nikome...
a svaki komentar je dobro dosao... ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mislim da je zelana jedna od najtežih boja za smiksati........nikako pogoditi baš točno određenu nijansu.......ja uvijek dodajem još malo žute,pa još malo smeđe,pa još malo ove i one........ko oni majstori u A JE TO
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
svida mi se super je sve
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
a ja sam muckala i vec mi islo na zivce i smiksala sam tako...a za perlice ce posluziti...
![]() Linaaa ![]() anđelka ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koja slučajnost, baš imam pred sobom tu salvetu sa leptirima i tu sa djetelinom i gledam što bi s njima, a tebi je baš lijepo ispalo
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
joj maslačak.... sve ljepše i ljepše radove imaš... kakve su ti ovo kutijice, mislim od čega su, drvo ili karton.... i onaj plavi nakit ti je fenomenalan
|
|
![]() |
|
otok jedva cekam vidjeti tvoje radove,znam da ce ispasti super
![]() jelika ![]() ![]() a nakit sam radila od perlica i sa fimom...ima slikica u ostali hobi... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi. moram priznat da mi je prva kutijica favorit
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno maslačak!
![]() |
|
![]() |
|
hval puno more i rose
![]() bas su mi se vasi nickovi lijepo slozili...more i ruza... ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aha! bila si vrijedna
![]() maslačkice pa ne možeš naći ni vidjeti moju galeriju kada ju nisam otvorila...kada ću imati nešto pametno za pokazati, možda onda...premalo vremena se uspijem posvetiti mackanju pa tako fali prakse ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() tatjana s ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...odlično to tebi ide Maslačkice, a posebno mi je slatka leptirić-kutijica
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |