Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:57

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:58

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:59
malo se vidi u ogledalu i fotograf,LOL...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:15
upravo sam pročitala tvoj komentar u mojoj galeriji LOL.......što se tiče cracklea već si narasla,jako ti je lijepo ispao na bociThumbs%20Up........a tvrdila si da ti to nikad nećeš naučiti..........a svakim radom sve si bolja.......
boca mi je jako lijepa od izrade do motiva-supersmile71......i kutijice su slatke,mala prednost onoj s laptirimaHeart.......djetelina mi je drag motiv (upravo radim s tom salvetom),malo mi smeta drugačija zelena boja......i nadam se da te ne ljuti moja iskrenostCry
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:37
ma naravno da ne...a od silnog miksanja nikako naci neku odgovarajucu boju i onda sam namuljala ovu...ma nisam bas prezadovoljna (jer me i ljepilo iznerviralo)al bit ce za moje sitnice pa onda ok,nece ici nikome...
a svaki komentar je dobro dosao...Smile tako da je sve ok...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:45
mislim da je zelana jedna od najtežih boja za smiksati........nikako pogoditi baš točno određenu nijansu.......ja uvijek dodajem još malo žute,pa još malo smeđe,pa još malo ove i one........ko oni majstori u A JE TOsmile96
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:48
svida mi se super je sve
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:55
smile55
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 19:18
a ja sam muckala i vec mi islo na zivce i smiksala sam tako...a za perlice ce posluziti...Wink

Linaaa smile79

anđelka smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 19:31
Koja slučajnost, baš imam pred sobom tu salvetu sa leptirima i tu sa djetelinom i gledam što bi s njima, a tebi je baš lijepo ispalo Clap
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 19:41
joj maslačak.... sve ljepše i ljepše radove imaš... kakve su ti ovo kutijice, mislim od čega su, drvo ili karton.... i onaj plavi nakit ti je fenomenalan
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:41
otok jedva cekam vidjeti tvoje radove,znam da ce ispasti supersmile78
jelika smile78 a skupljam svakakve kutijice jer nemam gdje kupiti ..to su kutijice od krema,jedna je od nivea,druga dove...al nazalost nemam vise...trazit cu okolo susjedesmile96
a nakit sam radila od perlica i sa fimom...ima slikica u ostali hobi...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 00:32
jako lijepi radovi. moram priznat da mi je prva kutijica favorit Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 15:08
prekrasno maslačak!smile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 22:53
hval puno more i rosesmile79
bas su mi se vasi nickovi lijepo slozili...more i ruza...Wink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:32
aha! bila si vrijedna Thumbs%20Up
maslačkice pa ne možeš naći ni vidjeti moju galeriju kada ju nisam otvorila...kada ću imati nešto pametno za pokazati, možda onda...premalo vremena se uspijem posvetiti mackanju pa tako fali prakse Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:37
smile55
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:57
smile78ma kontesaaa samo ti otvori nije bitno koliko prakse imas vidis da i ja stavljam svakakve radove

tatjana ssmile79
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:24
jako lijepo...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:29
...odlično to tebi ide Maslačkice, a posebno mi je slatka leptirić-kutijica smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.