Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 33>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:34
sanjam: hvala puno, tako mi je drago smile78
file & Dorina: hvala djevojke, hvala od srca, divne ste Heart

Da sad otrijeznim sve opijene i da ne ispadne da skrivam stare uratke, sjetih se da opće nisam stavila jedan vrtićki stolac
(nemam pojma otkad je, mislim da je prije onih školskih stolaca, a nakon prvih uradaka)...

Uglavnom, frendici je stajao doma kao pomoćni stolić, bio je oker i pohaban skroz,
a mene sunce opilo pa sam na njega poslala invaziju leptira i poplavu cvijeća LOL
Valjda sam si nesvjesno zacrtala da moram potrošiti sve leptire i maćuhice s tih salveta...

Da taj stolac uređujem danas, još bi fino sve posjenčala zeleno,plavo,žuto tako da to bude jedan melange trave, neba i sunca u proljeće Cool
A uz zubato sunce i ovih -11 vani, nek je leptira i vjesnika proljeća...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:38
neka proljeća, cvijeća i leptirića u ovo brrrrr....... smile204hladno doba! Odmah mi je toplije oko srca. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:41
Bravo kami ovaj stolac je ko iz bajke smile141i ko što file reče odmah me grije jer podsjeća na prekrasno i dugo željeno proljeće smile143dođi......
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:23
anđelka i Dorina: hvala vam drage moje, nek ste se vi ugrijale barem prividno Big%20smile
Evo mojih prvih maslina, to je gornja ploča za jedan stolić za van,
malo mi je onako previše grčki-odvažan, htjela sam da bude kao okvir od grana i pogled u daljinu, ali kao da priziva razbijanje čaša i tanjura uz glasnu muziku

Pardon, ove slike gledajte, ovak se manje vide greške LOL

Od njega i onih zdjelica nisam masline radila, čuvam neke orangine za njih, ali njih ću planski i odmjereno...Embarrassed

Evo još malo uradaka iz one crackle-proba faze sjenčanje-ni-u-mislima...
Prvi print su mi bile štuke i smuđevi za tatino ono-drveno-na-što-se-namotava-flaks Cool Vitice-valovi su mi malo previše tribal, ali to je ionako tek-tak za dekoraciju...

Decoupage-origami-rezuckanje combo iz tog perioda...

Konjićko je u origami-galeriji pa ga odite posjetiti i udijelite mu mrkve...

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:43
Lijepi su ti radovi Kami, a stoličica je medena! (bože, od kud sam izvukla tu riječ, nisam je čula stoljećima LOL), stvarno je bolje kad osjetiš duh i dah proljeća dok se smrzavamo. smile66 (otprilike ovak i sad izgledam)
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 12:58
...ma nek si ti nama malo zagrijala ovaj komadić svemira...leptireki i maćuhice, di ćeš ljepše dok vani puca ledara

...s ovim stolićem si me baš nasmijala   isto k'o i s ribolovnim priborom...dobro je da si samokritična, ali s obzirom da su rani radovi nema mjesta prigovorima ne-ne  ...tko je uopće na početku ikad čuo za sjenčanje i ine trikove dotjerivanja

...upravo zbog činjenice da su radovi iz rane faze svidja mi se njihova jednostavnost i iskrenost, to im, uz tvoju prirodjenu preciznost, daje upravo ono nešto zbog čega plijene pažnju ...trčim i nosim mrkvu konjičku   
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 17:45
Sasha: hvala puno, sigurno je i tebi toplije kad pogledaš leptire na svom divnom malom stolcu Embarrassed
Primavera: hvala ti, drago mi je ako te nasmijalo, ja moram napisati što mi je na umu kad gledam te radove...Heart
ali to nisu prigovori, to su moje primjedbe (od glagola primijetiti, da ne bi bilo da ne primjećujem svoje tadašnje poteze Wink)
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 18:37
i stolić i ono za namotavati flaks je fantastično, mogla bi i ja MM napraviti nešto takvo za ribičiju!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:09
u kako su ti dobre ove ribeThumbs%20Up.........a i ploča stola je lijepo ispala...... čak sam u jednom trenutku pustila oko na 3D i ima tu perspektiveSmile.......
a konjiću mrkvu?....dobro
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 12:16
kami ne znam sto mi je draze gledati tvoje radove ili citati te,samo tako nastavi,uzivancija jesmile211smile141
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 12:41
svi mi imamo svoj stil i lijepe radove, ali meni nije jasno kak stignes uz faks sve to napraviti, ja uz faks i posel nis ne stignem

Kami sam tak nastavi zakon si, fantastična, a radove ne moram ni komentirati stvarno fenomenalno sveeeeeeee
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 15:56
anđelka i mare: hvala vam, drago mi je da su vam ribice zapele u oko,
baš sam se izgooglala tražeći pogodne slike...
a masline ću ubuduće u malo ležernijem jadranskom stilu raditi Approve
kaća43: hvala ti na komentaru, baš mi je drago da si uzmeš vremena i pročitati moje sastavke Embarrassed
Linaaa: fala na komentaru radova, a kaj se tiče stizanja, svima nam je slično...
dođe ti svejedno kakve obaveze imaš jer opet moraš malo ukrasti vrijeme od nečega (učenja pogotovo Tongue), o kojem god dobu dana se radilo...
najviše stignem tik nakon ispitnih termina, ali inače rascjepkam izrade u nekolko dana po 15-20min. jer često kao i svi nemam vremena u komadu Ermm
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 20:42
Čini mi se da tko zna koliko dugi nisam bila kod tebe,a jesam stvarno ali ti si toliko produktivna i puna energije da izbacuješ radove brzinom munje,stolice,ono za namatanje (ne znam kako se zove),ploha stola a sve bolje od boljeg...a sad odoh vidjeti konjića!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 20:50
 cakani su mi leptirići ali moj favorit su masline na ploči za stol predobreeeeeeee su smile120
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 21:02
Slavica08: hvala od srca, ali baš i nije brzinom munje, više puževim korakom jer su to stari radovi od kraja ljeta,
to su mi bili prvi pothvati nakon onih stolića doma, a u međuvremenu sam bila i one školske stolce odradila...
Tad je bilo vremena, bili su praznici Embarrassed Ti se javljaš, oličenje si hiperproduktivnosti Approve
file: hvala, drago mi je ako su te se masline tako dojmile Cool
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 21:34
Hehehe, kad sam vidjela toju slatku stolicu, odmah sam pomislila "Najezda leptira!!!" Pa ne bih se usudila spustiti svoju pozadinu na tu stolicu da ih tako lijepe ne zdrobim! LOL Nije previše - baš ih je taman!
Ribice su mi strašno fora, mogla bih i ja svom parentalnom ribiču tako nešto složiti! A masline su mi se svidjele jer si kombinirala više salveta i baš je odvažno! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 22:13
bila sam ja već ovdje i napisala cijeli referat i kad sam stisnula "odgovori" izbacilo me. onda sam ja izbacila neke ne baš lijepe riječi koje neću ponavljati... a bome neću sad ni ponovo sve ono pisati...

samo ... čini mi se da čujem sirtaki odnekuda...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:01
Izzy: da je jedan više, bilo bi ih previše LOL hvala na komentaru,
stvarno jesam sve maslina salvete koje sam imala kombinirala Embarrassed
ono-za-flaks bi se baš dalo odraditi na svakojake načine Thumbs%20Up

anastazija: pouka, to ti se već tkoznakojiput događa pa ti fino odsad kao ja:
prije nego šalješ post, desni klik select all pa copy tak da možeš paste ak nekaj zašteka Wink
totalno sirtaki, to je i meni bilo na umu, a boja decoupage ljepila me podsjeća na ouzo Tongue
hvala što si se oglasila i nakon uzaludnog tipkanja Heart
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:48
Ovo je stvarno predivno. a najviše mi je zapeo za oko ovaj stolac. prekrasno.....
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 16:02
Necu komentirati stolac... lepriri i ja se nevolimo.. i to jaaaako i oduvijek... zapravo cini mi se da oni mene vole - kud ja tamo se uvijek nadje po neki leptir, dnevni, nocni... i svi ostali... a ja se njih uzasavam... dakle, malo sam odlutala... tanjur s malisnama je super, ono za flaks je totalno cool... prakticna primjena 5+ Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.