anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 48> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukrast cu ti soljenice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala na dobrodoslici, tanjuri su ti super i ti si prava majstorica, bravo
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
sve mi je lijepo ali vješalice su mi favorit...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vješalice,vješalice......ma bravo draga,jako su mi čeče.......i ja sam naravno odmah primjetila pruge na prečkici,odlično!!!
![]() a papar i sol u plavoj boji.......sigurna sam da će lijepo osvježiti kuhinju
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ja sam i dalje luda za vješalicama, a baš si svoje odlično odradila,
bršljani će dati poseban štih kad se nešto prozračno objesi na vješalicu ![]() Te soljenke sam si baš slične kupila, meni je isto plan to obraditi kao mali poklon za kuhinju, samo ću ja ipak ostaviti okomitu crtu ili kakav prozor da se vidi koji je sadržaj trenutno unutra da nekom ne zapaprim nenamjerno ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
lijepo osmišljeno i napravljeno ali kutijica ,kutijica mi je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dokazala si da ti sve ide pa što onda nebi i vješalice!Predobre su a i set je super,očito smo na istoj valnoj dužini, isto takvu bočicu sam radila,možeš ju vidjet na mojoj stranici!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične vješalice ,a i sol-papar set je super
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Plavo ne ljubim (baš gledam kako bih prefarbala neki porculanski cvijetnjak sa plavim motivima u nešto žuuuuutoooo!), ali su mi "šejkeri" jako slatki....
Na vješalicama su mi se posebno svidjele plave štrafice - jako dobroooo! ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno, posebno vješačice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ove vješalice meni nikad ne dosade, kada nemamo što drugo raditi, uvijek se možemo zabavitit sa njima, tvoje baš lijepe kao i set sol-papar, bravo anastazijo - majstorice od sata, moram ga opet spomenuti, prekrasan mi je!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su jako ljepi,nadam se da ce tetka biti sretna kad vidi ovaj plavi set.
bravooo! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a sada novosti....
probala i ja s vješalicama ![]() i još jednom sol & papar. reći ćete:"opet ona s tim svojim ...." ali šta mogu? sviđa mi se to raditi, a i zgodno mi je nečije kuhinje nadopunjavati detaljima. ovaj će ići mojoj tetki koja ima takve plavo-bijele tanjure i šalice i sve ostalo što ide uz to ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ooooo, Cimi me prati na svim poljima... hvala ti na tome!
kaća, šablonica je jedna od onih "tvojih" koje si nam stavila. da nije bilo tebe vjerojatno nebi bilo ni ove kutijice... bar ne u ovakvom izdanju mare, ako me vidiš s volančićima zovi hitnu smjesta - to ti je siguran znak da sam otišla u krivom smjeru... danci-ka, Slavica, more, maslina, prila ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ova zadnja kutijica i prije toga zidni sat su ti izvanredno uspjeli.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna kutijica!šablona je fantastična.totalno romantično!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kutijica je više nego savršena |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kutija je predobra........nježna i romantična,prekrasno si sve posjenčala a za izrezivanje šablone dala bih ti oskara za šablone
![]() ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasna kutija,nježna i romantična.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |