Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nama je iz tople sobe zbilja lijepo gledati tvoje zametene brege! A i onu siročad kaj si spasila! Teglice su krasne, ali mi se čine plitke? Zapravo sam uvijek u dilemi u kako duboku vazu posaditi na pr. sukulent ili kaktus?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobre smo mi dušice Konte,svako malo nešto udomimo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
teglice su prekrasne-stvarno ću poćeti i sa tim da se bakćem koliko vidim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je da mi je malo hladno kad vidim ovaj snijeg, ali slike su prekrasne.
Teglice su krasne. Ove "spašene" biljke su jako male ili je pepeljara jako velika? ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
treći puta pišem poruku
![]() Cimi to sam ti se počela zabavljati mackanjem po svojim teglicama da ih malo uljepšam..zarazile me tete salvete...ponekad uspije ponekad ne ![]() bako nisu plitke teglice i ako se sjetim izmjerit ću ih...sada je u svakoj po 4 lukovice zumbula, a kasnije možda stavim sukulente, vidjet ću ![]() ivna, a kaj ću kad su me čekale te žedne cvijećke više od 10 dana i onda sam ih morala udomiti ![]() niho aj i ti mackati...kad su mene zarazile aj i ti ![]() Otok, oko sokolovo ![]() ![]() ma snijega mi je navrh glave...nisam izlazila iz kuće ako nije bilo nužno... ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A kad sam vidjela samo pepeljaru. Ma šalim se , echeverie su.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i meni je jako lijepo gledati ove prekrasne snježne slike, ali iz tople sobe
![]() za echeverie bravo što si ih udomila, a teglice mi se jako svidjaju
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Snijeg! Nama s mora fora, a vama vjerujem već mora. (koja dobra rečenica
![]() ![]() ![]() Posude u ti krasne, a echeverie... Kako su ti dobre! Danas sam ih imala 5 različitih u košarici. Bile su po 6 kuna, ali mi je MM digao tlak pa sam i njih i košaru vratila natrag. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lora hvalaa
![]() Hoyčika...sutra odmah natrag u dućan po echeverie ![]() odlično si složila rečenicu jer ovaj snijeg je stvarno mora...barem meni ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kak zgleda kod tebe nebu štihanja do poslije Uskrsa. Pa brijeg ti je sav zameten u snijegu.
Sve pohvale za tvoje "mackanje", tegle zaista izgledaju lijepo, a kada u njih staviš cvečeko izgledat će još bolje.
Echeverie su, naravno, fenomenalne, kad ideš sutra u šoping kupi koju više.Voljela bih ih udomiti pa da učinim i ja dobro djelo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Točno sam znala da nešto spremaš. Dakle nove zdjelice za suulente-pretpostavljam, dakle društvo se bacilo na ukrašavanje teglica, prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
netko je bio vrijedan.jer ja to vidim da ti radiš decoupage
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jest da nam je ime preko glave,meni se puno svidja prva slika,nekako mi je carobna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
htela sam reci "zime" preko glave
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa lijepoga snijega ima i kod tebe -uživaš li haaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno Otok ima oko sokolovo, ja nisam ni primetila da su male, ali baš su lijepe i narast će one. Ona zimska slika iz moje perspektive izgleda super, ali mogu zamisliti kako je zima...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
a Triška jesi me nasmijala..pa kako si me samo pročitala?
![]() goge hvala ![]() gio i niho..meni je snijega i zime preko glave i ne guštam u njemu, ali se tješim da će biti manje leteće gamadi i da je to dobro za zemlju i bilje...ali srzoh se više ![]() ma Lantana...Otok vidi predobro jer biljkice su stvarno minijaturne ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ček,ček malo,opet ja! Jel se to meni čini ili si ti tek počela sa mackanjem kako bi se TB stručno izrazila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
koje lijepe slike tvoga krajolika, kako kažu cure vjerojatno lijepše gledati iz tople prostorije..pozdrav florijanu, ma gdje bio
![]() lijepi početci salvetnih tehnika!
pozzz
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Ivnaaa..za...ebantice jedna
![]() ![]() nego...danas se materijalizirala ona moja petica..sve je privremeno smješteno u male teglice do vikenda i nadam se da će se fino primiti ..hvala minicaaa ![]() ![]() dobro mi je došlo malo čeprkanja po zemlji da se prisjetim koji je to dobar osjećaj i sad je mir do proljeća ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |