proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 81> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a prije nego li ga završiš moglo bi jedno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Proljeće,proljeće kako te svi željno očekujemo-i tvoje radove naravno!Za sada ja osobno divim se ovim što je tu a ima se šta i vidjeti!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs, pa jesi ti živa???
Što se tiče
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slavica i ja samu sebe očekujem
![]() Drago mi je da ti se moji radovi sviđaju, obećavam da će ih uskoro biti još...
P.S. a tebi želim dobro došlicu i da dugo ostaneš sa nama!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mojih novih radova...
Malo sam se mučila sa inspiracijom ali na kraju sam ipak zadovoljna.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() I ovako to izgleda sve skupa.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dugo te nije bilo, ali si se vratila u avelikom stilu. Prekrasni radovi! Kutijica posebno lijepa, a posebnu čar daje joj pisana poruka. Svaka čast
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ahhhhh, nedostajalo nam je malo tvoje romantike - drago mi je da si natrag s nama! Škrinjica je jako lijepa, decentno uređena, ružice, tekst, detalji u unutrašnjosti - sve! Otkud su stihovi? A kolaž su također super, pogotovo morski zbog podloge koja je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kutijica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
izvana i iznutra svaki detalj na svome mjestu i sve usklađeno
jako mi se sviđa ova tvoja kutijica
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bitno je da te naposliejtku krenulo... ;)
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jeeeee,vratila se proljeće,jupiiiii! radovi su odlični,bravo nase proljeće!
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na komplimentima, drago mi je da vam se sviđa.
![]() Izzy, stihovi su sa njezine teme, netko joj je napisao pa su joj se svidjeli, a ja sam špijunirala i to je to...
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
proljeće, dobro da si se vratila jer je opet pao snijeg
![]() Jako lijepi radovi, patim na personalizirane uratke tako da mi se sviđa ovo tvoje, vjerna sam špijuniranju za poklone jer volim da su iznenađenje ![]() Odlično si porihtala duljinu stihova u kut kutijice i ružice si baš lijepo smjestila kao okvir, sviđaju mi se te čiste crno-bijelo-crveno i Vivaldi fontić... Ovo plavo mi je famozno, kakva je to podloga? Izgleda kao salvete i hrpa akrilnih boja, ali ne vidi se dobro... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Škrinjica je preslatka, a sviđaju mi se i ovi kolaži, posebno onaj plavi.
Možeš li ga ponovno slikati da se bolje vidi? |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
lijepi povratak...
|
|
![]() |
|
Kami, ono plavo je rađeno na malo debljem papiru. Motivi su printevi, a podloga je bijela-zlatna- kraklee- plava. U biti ima svega...ali je morsko!!!
![]() Otok, budem ga ponovno uslikala, ali ću prvo potražiti na stranicama, jer je to rad od ranije.
Maslina
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je rađeno ranije...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vječne crvene ruže,stihovi,sređena unutrašnjost i porikica na pergamentu.........odlično,jaaaaako odlično
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |