Moja terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na posjeti mog skromnog cvijeća....
Kozmos je lani bio visok 2m i 10cm,do sada je jedan ocvjetao, a još tri rastu ,šire se,a pupova nigdje........roštilj je popucao ,pa se bojim i zapaliti vatru da se ne raspadne,a cvijeće mu dobro pristaje..........
Hvala na pohvalama.... pozdrav svima...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
terasa je predivna
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno si iskombinirala cvijeće, puno vrsta ali prekrasnog i uređenog cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je cvijeće, živih boja, a i kosmos uspijeva u posudi
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Blanka moja, izgleda veeelika recesija kod tebe kad si roštilj tako lijepo zatrpala cvijećem!Šala mala...naravno! Dobro da jesi! Baš si taj kutak lijepo uredila! Sviđa mi se!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Blanka morat ćeš se malo češće javljati, ovo tvoje krasno šarenilo sigurno zaslužuje više slika na forumu... Nekako su ti cosmosi mali ove godine |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma kako skromna.Prekrasna,rascvjetana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() volim miješati cvijeće ..u jednoj vazi više vrsta .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skromnije nego lani,jer sam imala previše osa,pčela ...
pozdrav svima sa FORUMA....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kamelija preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Terasa je zaista prekrasna, mora biti užitak sjediti opušten i gledati svu ovu ljepotu oko sebe, camelija da i ne govorim, predivna
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Puna ti je terasa jako lijepog cvijeća.
Čini mi se da sam vidjela i gerber.Kakav je on aza uzgoj .?eli zahtijevan i koliko dugo cvijeta? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kamelija je predivna...svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
![]() i danas........prelijepa je pa sam je stavila u vodu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
O draga baš mi je drago da si malo obnovila ovu temu. Kamelije su predivne, nadamo se još kakvim slikama, a veselim se sijanju tvojih cinija - jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Da.Prošla su puna 4 mjeseca......čekam toplije vrijeme za terasu - visibaba imam-cvjetaju, drijemavci su krenuli-njih obožavam......
Pozdrav svima.......
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tebe nema pol godine a onda pljus pa s predivnim kamelijama.
![]() ![]() Sad, još malo, pa će tvoja terasa opet cvjetati !
I ova biljka u vazi ima zanimljivo lišće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zeleno...prošarano...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |