anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 48> |
Korisnik | |
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je jako lijepo ali moj favorit su vile... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
oooo i Izzy se pojavila .... jesam draga, prolupala sam, ali ne samo s radovima
![]() svjesna sam da sam pretjerala s tim podmetačima, ali... ali.... ustvari nemam izgovor. suzdržat ću se do daljnjeg posjeta staklaru... |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sanjam, kužim ovo sa Klimtom... i meni je ustvari tako nekako, ali nekako su mi dobro "legle" ove slikice.
zapravo je pomalo problem naći 6 slikica u istom điru da bi se sklepao kompletić. zato su one dvije čokoladne dame ostale same. nema više takvih slikica.... mare kakve boje ti je pozadina ![]() OTOK jelda je mačka stvarno onako baš baš... mene je oborio onaj cvijetak što nosi u ustima... anđelka mislim da imamo iste printeve zato što svi koristimo one linkove i slikice što nam je naša čokoladna lady Kaća stavila. hvala joj na tome ![]() hvala curice svima ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Wow, bome si prolupala sa radovima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
baš jako interesantno
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Od svih ovih ljepota ja glasam za macu, mačkicu ili mačketinu - kako hoćeš, ali baš je posebna.
A podmetači su prekrasni, svi od reda. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
wow tri puta sam pala na gu...u i na kraju se jedva ustala
![]() ![]() mačketina je zakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...nekad mi se nešto svidi a nekad mi se nešto stvarno sviđa, ti si u ovoj drugoj kategoriji danas i ne znam što bih prije izdvojila...prvo ideja za podloške odlična, motivi...vau...čak i za mene kao jednu od rijetkih što joj klimt nije pojam... a šta ću, iskrena sam ali ovaj tvoj izbor mi je...bravo, bravo za sve...i ta "mačketina"...
![]() ...dama na slici stvarno liči na kaću samo nema onog njenog osmjeha, a baš jučer sam joj napisala kako ga uvijek volim vidjeti... |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sve je jako lijepo i uredno napravljeno, ali moj favorit su cvjetne vile. Tako su nježne i romantične.
![]() |
|
![]() |
|
e onda sam išla maltretirati staklara da mi izreže mala stakalca od kojih sam zamislila raditi podmetače. naručila 20 komada, nek se nađe...
prvo sam ova dva namackala čisto za probu i jedini razlog zašto ću vam pokazati je taj što mi ova plava teta, što je više gledam, sve više liči na našu Kaću. jel se to samo meni čini? ![]() i onda je krenula serijska proizvodnja... jedan američko-farmerski set ![]() pa jedan cvjetni sa vilama ![]() i za kraj Klimt. obzirom da sam ja jedna od rijetkih koja ga nije još koristila, pa rekoh hajde kud svi Turci tu i mali Mujo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nasejvala sam ja s vremenom hrpu zgodnih slikica, ali uvijek problem s printanjem... kako imam ink-jet printer svaki print u dodiru s tekućinom bilo koje vrste počne se razljevati i bla bla...
ali nije mi dalo mira pa sam ipak isprintala neke stvari i sve ljepila ispod stakla... tako se boje razliju samo malo, čak ponekad i daju neke efekte koji na kraju i ne izgledaju tako loše... neću ni spominjati da je printer malo pobrkao lončiće i nije dobro miješao boje pa ovaj print što je na prvom tanjuru imam i u zelenkasto-zelenoj varijanti.... ![]() a ova mačketina mi je bila taaaako dobra da sam je morala negdje namackati ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? hvala ti na lijepim riječima za moj sat. nadam se da nije on bio presudan za tvoju upalu oka.
![]() |
|
![]() |
|
znam, nato kako ti je... i mene su tako mamile ... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Inače paralelno radim jedan stari,grozan sat i vješalicu stariju od mene.Radim decoupage već 3 godine ali imam problema sa stavljanjem fotki.Neće pa neće.Od kad sam vam se pridružila ne skidam se sa neta tako da sam čak zaradila upalu oka gledajući vaše prekrasne radove.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
[QUOTE=anastazija]moje dame, predstavljam vam moj prvi sat....
![]() ![]() Danima ga gledam i mislim hoću li ikada biti u stanju napraviti nešto tako posebno. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
mamimš me tim vješalicama...baš mamiš.. krasne su...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hahahaha, dobro ti je ovo: "..kad si jednom dobro zapapri valjda će upamtiti u kojoj je papar"..U to sam sigurna!!!:)))) Vješalice...obe krasnići, al meni bršljan nikad dosadit!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne brini se ,nedamo mi tebe ni tvoje bočice,zapaprit ćemo mi Biljani,uostalom sad će tečaj u Rijeci pa kad Biljana počne izbacivati bočice-gdje će joj biti kraj!
|
|
![]() |
|
svašta lijepog ste mi napisale
![]() ![]() vješalice... da, baš su fora za raditi i bojim se da će toga biti još. sa štraficama na prečki sam imala ludu sreću da sam od prve uspjela savršeno zaljepiti - prugice se savršeno poklapaju na spoju. vjerojatno to više nikada neću uspjeti ponoviti... kami, prozorčići na soljenkama ne dolaze o obzir... neka svatko uči na svojim greškama, kad si jednom dobro zapapri valjda će upamtiti u kojoj je papar. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |