nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
treba li uopće komentirati ovo?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
RL[U=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5877.aspx]
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
radovi su prekrasni....
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Stalno navraćam u tvoju galeriju ali uglavnom uvijek u žurbi,nikad dovoljno vremena da iskažem onoliko divljenje koje osjećam kad gledam tvoje radove kojima častiš ovaj forum ,uglavnom nas hobista amatera.Ovo je ,za mene,prava umjetnost,
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nado, ja ne znam šta da nadodam na tvoje radove?
Samo ću reći da sam se opet divila!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi, ali slike.......vaaaaauuuuu!!! Ova predzadnja ostavila me bez teksta. Savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5823.aspx]
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nado,prekrasno je,satovi su savršeni a i slika!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5817.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada, od komentara sve potpisujem što su cure rekle. Ja kod tebe dođem da uživam u tvojim radovima!!!
Zaista su pre,pre, pre, prekrasni!!!
![]() |
|
![]() |
|
Prvo čestitka pobjednici , bravo Mare.
Mima 051 već pri prvoj posjeti tvojoj galeriji mi se učinilo da gledam neke svoje radove , kao što i sama kažeš imamo iste salvete favorite iskorištene na sto načina hvala na posjeti Anđelka hvala što si me posjetila i što lijepo misliš o mojim radovima. Kaća kao što sam pred čas napisala u tvojoj galeriji falila si mi par zadnjih dana sa tvojim prekrasnim radovima .Hvala što si mi došla u posjetu. Ugodno mi je bilo pročitati sve vaše komentare , i spoznaja da ste me posjetile iako ovih dana nisam imala ništa novo , ali radi se. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
savrsensto su ti radovi draga nado,savrsenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme ljepote, a meni je ovo promaklo! Uh, baš sam zločesta! Radovi su ti više nego krasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |