maslacak7-moje zanimacije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posto me dugo nije bilo evo tek par slikca novih radova.jer ostalo tek radim ..
to je samo dio i tehnika...jer volim svasta raditi al sve ne stignem... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala ti ana s
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
tek sam sada skužila da ti radiš svašta..ovo je prekrasno..nakit i drvca posebno..naprosto sam uživala dok sam gledala...
|
|
![]() |
|
hvala kaća43 i sarajka velika
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma sve je divno pored vaših radova odmaram dušu
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svestrana nasa maslackica,sve ti ide od ruke,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Krasno, favorit je heklani kompletić. Ali i sve drugo je
![]() |
|
![]() |
|
draga rosa2
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
maslackice nakit ti je prekrasan pogotovo prsten u rozim tonovima i narukvica
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bravo prila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
sve ljepši i ljepši nakit.onaj zadnji prsten...to je gumbić,zar ne?taj mi je i najljepši.crno-bijela narukvica je super.
![]() |
|
![]() |
|
jelika drago mi je da si svratila...
![]() ![]() primavera...dragi moj gost... ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maslačak... evo tek sam danas otkrila i ovu tvoju galeriju.... ma save ti je fantastično... ona drvca... odlična su!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nadam se da ćeš nam i sljedeća drvca pokazati!
Ovaj srebreno-roza-lila prsten mi je baš super - nježne boje, baš kako ja volim! |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
odličan posao, svaka čast, naušnice su baš po mojoj mjeri.Super
|
|
![]() |
|
svaki komentar dobrodosao...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |