Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 172> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sviđa mi se ova tvoja cvjetna kolekcija-okvir i kutijica, čini mi se da je podloga tirkizna, a tu boju ne viđam često pa mi je baš super kombinacija boja.A ova druga škrinja...ja mislila da je na poklopcu otvor i da je ova školjka, puževa kućica (štagod) u unutrašnjosti kutije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
I ja sam se najprije malo zagledala, ta školjka me zbunila skroz, a ionako imam problema sa percepcijom dubine!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala svima,salveta je sa motivom puzevih kucica.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako lijepa kutijica sa pužićem! Salveta je prekrasna, nisam još vidjela rad rađen s tim motivom. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična kutijica,baš dobro izgleda
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga bananice ma kako ti je dobar onaj komplet škrinjice i ogledala s ružama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prekrasni su ti radovi,ne znam što bih izdvojila a ona kutijice sa puževom kućocom mi je posebna,morala sam dva puta ići gledati dok nisam skužila!Super je!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Decentno i profinjeno. Baš mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drage moje ,hvala od
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kao što sam ti napisala, svaki put me iznova iznenađuješ ljepotom tvojih radova.
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno ,to mi daje vjetar u ledja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ne znam zašto nisi zadovoljna. Sat izgleda baš lijepo, starinski. Jedino bih ja osobno ove rubove lakirala sa tamnim lakom i to je to. Drugo zbilja ne bih ništa mijenjala.
Što se tiče kutijica, okvira za ogledalo... Sve je jako jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sarita,odličan je,sat je starinski,ova zlatna salveta(mislim da je zlatna,imam takvu)paše ali bi možda ,ako nisi zadovoljna,rubove malo jače naglasila bar što se meni čini,a nisi ga trebala slikati na toj podlozi koja je skoro identična sa salvetom pa se sat gubi u tome!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivan sat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure,ofarbat cu rubove u smedje i promjeniti podlogu pa cu vam pokazati.
|
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divan starinski sat.jedva čekam da ga vidim u novom ruhu
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kao što sam već ranije rekla tvoji svi radovi su lijepi elegantni i profinjeni i baš mi se taj tvoj stil sviđa. Moje sve pohvale za tvoje radove. Sat je lijep ali bi i ja malo potamnila rubove...jedva čekam tvoj makeover
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |