Koje gljive |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
mismali ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su najfiniji vrganji!!!! Kako vam se sviđaju bukovače? Dosta ima recepata za njih u kuharicama no nekako kad ih ja skuham uvijek su žilave
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
evo slika jedinih gljiva sto ja skupljam:
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
jedino jedem sampinjone
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Samo jedem varganje
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mislim da bi se mogao predomisliti kad probaš ukiseljene blagve!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ma nije da ja ne vjerujem u gljive ili neznam sta, jednostavno ih ne volim jesti. Skupljat ih volim i znam koja je koja, barem neke od njih koje se doma spremaju. Ali jest mi i nisu neki gust.
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Pa kad stručnjak spremi....nebi se uopće razmišljala.... ![]() Inaće obožavam juhe od gljiva.....evo jedan pijat juhe od bukovača, mada više volim vrganje... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još ih i ici u sumu traziti, to je ok! ali jesti ....
![]() |
|
![]() |
|
Afrodita ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Slika je nevjerojatna! Iako djeluju malo opasno.... no na tanjuru su skorz bezopasni....
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
EEE i ja znam za njih(moj brat ih bere,no ne znam jel zbog afrodizijaka
![]() |
|
![]() |
|
Afrodita ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Ja poznam i jednu malo egzotičniju vrstu! Smrćci ... kažu mnogi da su pravi afrodizijak posebno za muški dio publike!!! No u svakom slučaju jako fini i pravi specijalitet! Ne usudim se brati ih sama ... prijatelj od povjerenja ide u branje! |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
uz kupovne bukovače i vrganje..... ništa iz vlastite berbe. |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
jesi mislila ovako.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
samo šampinjoni kupovni
jednostavno neznanje ograniči čovjeka
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Ivan - 11 Prosinac 2007 u 11:12 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja jedem dosta vrsta gljiva ali ništ ne berem.Moj brat dosta toga zna i stalno je u šumi,on bere ja ih pripremam i jedem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |