Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 30> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš su slatki,i snijeg će se rastopiti kad ih vidi,ma neće padati ,to Anđelka samo plaši ljude!Ma predobri su,u prvi mah sam pomislila da su okviri za slike kad sam ih vidjela u "friško"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, ured će pdmah odisati proljećem! (a sutra snijeg
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
s obzirom da sam prije tjedan dva u svom odjelu proglasena "ministricom od okolisa i unutarnjeg uređenja" u svom odjelu (s naglaskom na unutrasnje uređenje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Felina, File, Dorina... svakoj velika pusa
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia tvoja mi je bilježnica u žurbi pobjegla a sad sam je našla i prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa kombinacija s 2k.
![]() |
|
![]() |
|
Karmen, Izzy, Otok, Anđelka i More... hvala cure drage na komentarima... uvijek me oraspolozite i kad se ulijenim natjerate na daljnji rad...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Bilježnica je odlična
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
izvrsno iskombinirana bilježnica, od printa, 2k, dorade, lakiranja,ma sve je izvrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izgleda da smo svi brojili i brojili, ali koliko god da ih je, ovo je prelijepo
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
OK, ljudi... Radim da slijepom i slabovidnom djecom, išla sam provjeriti i Lluvia govori istinu - stvarno ih je 8 komada!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Originalna bilježnica koju si tako dobro iskombinirala...kompozicija je super i izrada naravno.........tak je dobro sve sjelo ...fantastično
|
|
![]() |
|
zaboravih napisati da je straznja strana decoupage papir... eto
|
|
|
|
![]() |
|
Uh, uh... kakvi komentari... sad ste mi natjerale crvenilo u obraze... hvala vam svima puno i svima pusa
![]() Svima koji su nabrojali 8 svala cast... na poslu (prije primopredaje) su svi razlicito nabroji... ocito se na slici bolje vidi nego uzivo ![]() Prednja strana je print, doradjen 2K-om (Stamperija, cracle medium) i zlatnim prahom, koji je u toku lakiranje uglavnom izasao iz pukotina ![]() Slavice, nemam pojma odalke sam skinula taj print, ali mislim da ga nisam obrisala i da je negdje zaostao na racunalu... posalji mi mail na pp pa ako ga nadjem tvoj je. Prila - to vazi i za tebe... naravno ako ga zelis ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
fantastično i totalno ludo.i ja bi tako nešto!!!motivi,raspucavenje...sve predivno.i ja nabrojala 8.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pa Lluvia gdje si,koliko je čovječica tamo?i gdje si ga skinula!javiiii seee
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joooj,kako ti je ovo dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš neobična, mistična bilježnica...nešto novo za vidit, i to odlično! Sjedi, 5!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
koja slika!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |