Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
fantasticni makeoveri,bravo kiki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slika je fenomenalna!!! pravo umjetničko djelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Oduševila me je ona tvoja slika-molitva za mir,nikad nisam ništa slično vidjela stvarno je prekrasno i zadivljena sam izvedbom i orginalnošću!I posuda za so,i vješalica su prekrasne ali slika je sve zasjenila!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja je vidim ali mi nestaju neke fotke koje sam skinula preko Tinypica.
|
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kutija za sol mi je predivna... podjseca me na bakinu...
![]() Ali vjesalicu "poslije" ne vidim ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...vješalica i kutijica za so su me oduševile, to je ono što ja volim, krasno i još si mi dala ideju...mislim da će MM morati napraviti vješalicu a onda ću ja da je sriktam!!! |
|
![]() |
|
Kad sam vidla da se ne raspucava ,malo sam šizila i grebla s noktima po tome.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
fantastična vješalica i predobra škrinjica za sol
![]() ako je zlatna metalic nju ti obični creckl neće raspucati.za to postoji posebni creckl koji raspucava i metalic boje.meni se jako sviđa baš ovako!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prava si majstorica, svaka cast,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odličan makeover!!!!Evo, Felina je rekla ono zbog čega se i meni sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Rad s decentnim minimalističkim cvijetićima. Ovo je moj favorit.
![]() |
|
![]() |
|
Kaća, hvala još jednom na šablonama.Isprintati,preljepiti širokim selotejpom i izrezati odlično funkcionira.
|
|
|
|
![]() |
|
Da,originalna akrilna Goya u tubi.Zato se i pitam.
|
|
|
|
![]() |
|
Vješalica napravljena od lemperije je umotvorina moga oca čija filozofija je bila:nije važno kako izgleda,važno da služi svrsi. |
|
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Koja razlika !!!
![]() Na početku ona uboga vješalica kakvu možeš naći skoro u svakomjeftinom dućanu == umjetnička vješalica. U svezi raspucavanja- zlatna boja ti je originalna akrilna ili neka druga. (samo originalne akrilne boje se raspucavaju) . Meni to nitko nije rekao i bacila sam cijeli cracel , jer sam mislila da je star. ![]() Sviđa mi se ona slika s papirićima od čokolada i bonbona. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nema ti ravne u obnovi starih stvari. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Prije
![]() Poslije
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
volim vidjeti kako je izgledalo prije a kako je sada,divno Kiki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Moj prvi rad sa crakle med.Zašto mi se zlatna u žljebovima nije raspucala?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |