Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 79>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:43
već sam i prije gledala tvoju galeriju i drago mi je da si se vratila
sabrana djela su odlična......posebno su mi interesantne visilice......smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:27
vratila se u velikom stilu Smile sa prekrasnim radovima!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:44
...povratak u najljepšem mogućem smislu....krasni radovi, naročito visilice za dječje sobe dječice predivnih imena.... shabby je odličan, ne vidim ništa što je napola... Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 08:37
JSvi su radoli lijepi i nadasve uredni. jako mi se svijdio tanjur/platno (ne znam sto je) s zutom podlogom ali japanska visilica mi je jedna od najljepsih koje sam vidjela... wow... Clap
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 11:14
 Draga moja ... radovi su ti krasni a specijalno one dječije visilice..... a i preslatka mi je shaby kutijica....smile73
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 23:05
Predivno!Ne znam što bih izdvojila.Eto to je razlog što sa svojim radovima nisam tako dugo izašla na forum.Mislila sam gledajući tvoje i ostale da će te se smijati kad moje vidite jer vi ste sve stvarno velemajstorice! Ona kutija s ljubičastim cvjetovima je savršena!Molim te reci mi što je ono na podlozi je li to neka salveta ili rižin papir ?
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 22:08
Drage moje cure, puno vam hvala na pohvalama, imam i dalje nešto u planu raditi ali vrijeme...
Slavice, na kutijici je salveta
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:46
Pozdravljam tebe i volju da nam nešto pokažeš,sve je zgodno,radost za djecu,odlično!
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 09:25
radovi su ti krasni ali one dječije visilice su predivne
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 23:50
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

[IMG]http://i478.photobucket.com/albums/rr146/GPecek/Radovi/Ptice1.jpg" />

PREEEEEEKRASNOOOO!!!!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot89.gif" height="52" width="68" align="absmiddle" alt="smile211" />

JOŠ JEDNOM: PREEEEKRASNOOOOO!
Strašno mi se sviđa kad vidim šta se sve koristi kao podloga, koje ideje ljudi imaju-kao npr. oni tvoji cd-ovi-ma svaka čast, skidam kapu! Ona srca su ti preslatka, baš kao iz vrlo skupe bombonjere, tanjuri i kutije....jako mi se sviđaju! Opet sam pomislila: ajme, koliko trebam ja napredovat!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 23:51
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

[IMG]http://i478.photobucket.com/albums/rr146/GPecek/1-3.jpg" />

ovo mi je također za 5+!!!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:20
nakon dugo vremena evo i mene natrag. Ma pratim ja vas onako iz prikrajka ne baš koliko bi željela ali.. Radovi su sve ljepši jedan od drugoga a tehnike - da padneš u tri nesvijesti .Tu i tamo nešto napravim ali to nije to pa kad vidim vaše radove padnem u bed.   Slikica za Lauru koju je dobila još lani u 7. mjesecu za useljenje u novu sobu .

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:46

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:49

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:51

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:56

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 11:35
Nije moguće da sam prva!Drago mi je da si tu nakon pauzice,to si je pritajila i pripremala nam iznenađenje,a i jesi,mene si definitivno osvojila na jaja!Odlična su a i sunce je lijepo ali su meni jaja najdraža!Thumbs%20Up
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:03
Mastovito, originalno smile141smile170
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 16:51
odlično!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 20:56
Jaja si krasno ukrasila, ali meni je slikica fenomenalna Smile 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.