Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
da me ne špotate stalno da nema slika...i nema izvana jer je vani bilo hladno jako, padao noćas snijeg, ali imam koju sličicu svojih novih uradaka i mislim da su crasule...Otooook ako virneš, molim te viči koje su i jesu li iste
![]() ![]() i krunica je dobila novu teglu..hoće joj biti dobro u ovoj ili da selim? e da...jednu sam ovu simpa biljku već uspjela srediti, ali ne odustajem pa sam kupila ovu...i ona me počela napuštati polako...šta njoj ustvari treba? ![]() a za ovu sliku sam vam pričala...iz tehničkog muzeja je i samo za Gogu ![]() ![]() draga...biraj ![]() vani su tek jaglaci krenuli..i neki maaaali picmoljci koje stvarno nema smisla slikati...još je hladno dosta na mom brijegu, a opet snijeg najavljuju ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Pa kaj se ti ne veseliš snijegu?
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
rain....neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
A gdje su pardajzi
![]() Da, da, Konte, čitaj dhmz, snjeg slijedeći tjedan ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđaju mi se teglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Teglica s đurđicama je fantastična.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konte, konačno si se odvažila i stavila slike teglica. Prekrasne su, sada samo hrabro dalje.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bravo konte..teglice su prekrasne a i crasule su super..
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Teglice su ti za pet!
![]() |
|
![]() |
|
komadi hvala
![]() a kaj ću sa krunicom? ![]() Ivna paradajzeki su u kući u posudicama...nebu im ništa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
[QUOTE=kontesaa]da
.Otooook ako virneš, molim te viči koje su i jesu li iste ![]() Crasula ovata, iste su kad su u skoro istim teglicama ![]() Kad napraviš još ovako lijepih teglica dobiješ drugačije, prije ništa ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
teglica sa đurđicama je fenomenalna a i krunica će biti dobro čim je izneseš van vjerojatno joj je smetao suh zrak....obreži suho a ostalo ostavi u kontaktu sa zemljom ...uskoro će potjerati i do jeseni ne samo da će popunit teglu nego i prekriti đurđice
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Teglice i krunica su
![]() A zašto ti je previše snijega? Pa baš je lijepo sve bijelo....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovu sliku,kaj je za Gogu,nebum komentirala jer nije za nas(zažmirila sam da je ne vidim),tegle sam već komentirla no moram opet-preslatke su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam u toku, ali tegle mi ne izgledaju kao početnički radovi. Ova sa đurđicama je stvarno predivna.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Suseda 5+ za teglice |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Teglice su super
![]() Ali kako bilo bez lopate ne može nikako... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dakle što da kažem, kad su sve rekli ostali
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |