Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 79> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj tanjurić ili zdjelica,svi spominju zdjelice ali ovo zadnje s ptičicom je savršeno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Izzy, zdjelice su to, i mogu ti reći da su čekale od 9. mjeseca da ih primim u ruke
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Gogs, super su ti zdjelice! Tako proljetne i jednostavne, a veoma efektne! Samo me muči - jesu li zdjelice ili svijećnjaci, imam malo problema sa proporcijama!
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...slatke pisanice, krasno ih je vidjeti onako sve na hrpi, ali i zanimljive zdjelice cvjetastog oblika, posebno ona s tulipanima savršeno su odradjene... krasan detalj u prostoru
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hej draga jajca su mi jako simpa a ono zeleno sa smišnim zekom je super
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jaja su jako dobra,prekrasna a ove tvoje zdjelice su nešto posebno,što zbog oblika ,što zbog izvedbe
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasne pisanice,škrinjice ,zdjelice ma sve mi je odlično.
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
od pisanica do zdjelica, sve je za pet!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ti si draga moja za pisanice (napist ću kako se čita baš me b) Faberže
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Zvjezdasta ili možda cvjetna zdjela super, a za pisanice sam već rekla prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i kod tebe rapsodija pisanica... krasno....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
jajčeka su predivna!!ove neobične posudice su krasne,posebno me osvojila prva sa tulipanima
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Oduševila me jaja s perjem............super su
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
One staklene pločice su predivne,
oduševljena sam, a čipkasti tanjur za sestru ![]() Staklo je tvoj medij! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni baš super ono sunašce, a ove zdjele su mi super-i ona s tulipanima-nekako je nježna, a ova druga je zdjela s voćem u koju slobodno možete natrpati još voća.Odlično!!!E, da imam sad kojeg bubamara smajlića baš bi ga stavila..al, doduše ko zna šta je u ovoj kutiji
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Predivne zdjelice
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ova s tulipanima je baš fina. Lijepo si to zasjenčala.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kako neobicna zdjelica ili svijecnjak, decoupage ti je efektan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
U Ofertisimi još negdje u 9. mj, prošle godine a čekale su do sada baš zbog "nezgodne čupavosti" i sad kad sam ih napravila danas odem potražiti još (kad mi je već krenulo) i nema više - lanjski snijeg.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |