nada-m svila....nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa gdje sam ja bila, da nisam vidjela ove zadnje radove?????? Savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pa ovo je da ne povjerujes predivan talent imas ,nas dvije bi se mogle nesto dogovoriti ak si za javi se na pp
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
rosa2
ako me pitaš za ove dvije slike,prva ruža u vazi više nije u mom vlasništvu, a druga roza kao tvoje ime ili , zapravo tajno ime, postoji kod mene. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada ja ruže obožavam u svim varijantama pa tako i ove tvoje radove mogu reći da obožavam.
Slike su od motiva do izvedbe savršene!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6576.aspx]
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6577.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
U[RL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/8262.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
predivno, kao i uvijek!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nado-m,šaljem ti iskrene čestitke za sve tvoje radove.Očarana sam njima,gledam ih već duže vrijeme ali nikako da napišem pohvale i evo nađoh malo vremena da to učinim.Ija mislila da znam nešto crtati-slikati,o dragi bože.Žao mi je što nisam negdje blizu tebe pa da me podučavaš.Davno sam radila sa svilom(preskupo mi je)pa kad gledam tvoja djela dođe mi da uradim nešto.Moj naklon.
|
|
![]() |
|
Hvala ti na tako lijepim riječima, drago mi je da i ti voliš svilu , pa povremeno uradi nešto i na tom planu.Neznam kako smo daleko ali možda može kakva dopisna "škola" ako misliš da bi ti ja mogla išta pomoći rado ću to ućiniti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Koliko daleko smo to neznam,ali sigurno jesmo,hvala ti što si spremna pomoći,dobro bi mi došlo saznati neke tvoje finese na tvojim prenježnim djelima.Možemo s pp dopisivanje.Ah,skoro zaboravih,ja sam ti hercegovka sa dna kace.
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Predivno za svaku pohvalu !
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Predivno nado-m,uvijek se divim i zahvalna sam vama,pravim umjetnicama(Primavera,Frida i još malo njih) što svoje radove i divote dijelite s nama hobistima.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |