Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pogledala još jednom i vidjela gdje piše salix.
![]() ![]() Naravski pogrešan odgovor ne mogu obrisati.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepi noviteti,a salix mi se posebno sviđa.
Ja sam nedavno isto kupila salix ali onaj što ima svijetle listiće. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, noviteti prekrasni, a i ostalo što si dobila. Strpljenja draga proljeće je tek krenulo, a dok ti obiđeš sve naše morske vrtove pa se vratiš u svoj-bit će sve u cvatu, a onda ....... ti silaziš sa scene i dolazi ljeto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Forzicija imaš pravo, surfinije mi zaista budu lijepe, ali dok ne odem na ljetovanje, ostalo je samo oživljavanje na žalost.
One su jako osjetljive a ja znam koliko ih često trebam zaljevati, ali moj svekar na žalost ne zna, a osim toga ne mogu starog čovjeka maltretirati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, bašmi je žao da ti ne preživi salix.
A da ipak jednu kupim i pošaljem ti, možda ova bude htjela???
Pecika zaista ne znam da li ovu cvjetaju, ali mi je to manje bitno, jer su mi i ovako lijepi, još kada se malo razrastu...
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Kako lijepo cvijeće svaka čast ali one petunije-surfinije na prvoj sliki su me oduševile!
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Sukulenati su mi bas primamljivi,mogla bih si ja nabavit ..pocetnica sam pa da pitam...dali oni cvatu??
|
|
![]() |
|
A ovo je za sada ono što je niklo...
![]() ![]() Rajčice
![]() Cinije su nikle za 4 dana!!!
![]() A ovako to izgleda sve na jednom mjestu
|
|
![]() |
|
A sada nešto što sam dobila nedavno...poklon od natalije
![]() Campanule velike i male, ali male su mi nešto nezadovoljne, nadam se da će se oporaviti.
![]() A ovo je mix sukulenata također od natalije.
hvala ti draga.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne prinove posebno cice-mace, one su mi san, ali kod nas im ne paše.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Alisa, ja sam prošle godine gledala onu normalne veličine ali ove godine sam se ipak odlučila za mini verziju. Jedva čekam da procvjeta...
Rosa2 , gioo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauu,vauuuu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasni su ti noviteti
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Prinove su ti extra!Salix posebno.Već dugo vremena razmišljam da ga kupim,a opet nemam neko lijepo mjesto za njega...Njemu treba neko centralno i počasno mjesto!
|
|
![]() |
|
Ovo su moji noviteti... ![]() ![]() ![]() A slike vrtnog cvijeća uskoro, dok ih skinem ...
Smrcko, je baš je bio divan, ali na žalost prekratko je trajao...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nisam ni vidjela buketić, predivan je.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja ponavljam: Bravo za TM, ruža - prekrasna!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za tm. buketić je presladak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivan buket svaka čast kako je tvoj muž pažljiv!!!Nadam se da ćeš uspjeti zapelcati tu ružu stvarno je neobična i prelijepa!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |