Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 370> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osjecam miris mora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Roko - najbolji si ti !!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja kod tebe je uvijek gušt svratiti
![]() tu napunim baterije pa krenem dalje, pozdrav Roku i cijeloj obitelji želim sretan Uskrs ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Genijalne slike, genijalan izbor smajlića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima, došao moj mali unuk Dalamatinac-Varaždinac, sunce nonino i samo hoće stavljati smajliće...
Niho i Bromelija aloa je narasla u godinu dana duplo baš sam gledala slike od prije nešto više od godinu dana, nije je bilo ni pola, trebalo bi je odrezati na pola, ali neka sada cvate. ![]() Makk hvala ti na lijepim riječima, i nije šala dođi i napuni kamenja samo će nam trebati netko jači za velike komade ![]() Luka hvala ti na posjeti. Inox znala sam da će se tebi svjidjeti kamena kućica blizu mora, moj brat je i meni radio onaj zid i stazice po vrtu i još puno toga, nisam sve ni slikala kod njega, ali ima krasnih detalja, iako još uvijek nije gotovo. Vaš kontinentalni, rustikalni ugođaj je meni fenomenalan i ja volim sve krajeve lijepe naše jer svugdje ima prekrasnih pejsaža i vrijednih ruku koje naprave prave male oaze raja. Kockavica i Sara ![]() Primorka samo skupljaj ideje i javi ako ti se nešto posebno svidi ![]() Stefi, vidim ja da ti jako voliš more, jer su ti uvijek najlješe slike s morem ![]() Triša i Niho ![]() Danas sam bila u šetnji s mojim unukom i evo par slika za sve ljubitelje mora Zlatni rat ![]() Tamaris u cvatu ![]() Jedna rajska ptica - strelicija puna pupoljaka, ispred hotela ![]() I na kraju moj mali galeb - Lipo mi je moj galebe ![]() ![]() Svima želimo sretan Uskrs ja i moj mali unuk Roko Ovo su njegovi smajlići ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma kamenjar je apsolutno nedostižan..guštam sa svakom slikicom kojo staviš..judino drvo mi je jako drago prelijepi cvijetići tu ih je bio uz cestu puno bilo je divno dok neki općinski krele ih nije dao sasjeć..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Lantana, pa ja jednostavno kad ovamo dođem ne želim otići iz tvog vrta, ostala bi tu zauvijek.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kamenjar je predivan..ali i ona slika gornjeg vrta sa pogledom na more..
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ja ću samo reći da sam malo malo malo ljubomorna (onako pozitivno
![]() A ljiljane ja ne bi sad dirala, nego tek ujesen (tako je barem uvijek moja nona radila).
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
opet sam ostala bez daha gledajući tvoje slikice, sve mi se sviđa...
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Ove godine još nisam posjetio Tvoju temu. Imam za to svoje razloge. Dolazim sa podvojenim osjećajima. Rado dođem, a nerado i teško odem. Da je kod Tebe sve super uređeno, perfektno poslikano i prezentirano, to osim nas forumaša znaju i svi galebovi Jadrana. Dakle, ništa novo, ali to ozračje koje izbija iz svake Tvoje fotke je meni poseban doživljaj. Jednostavno 3D. I kad se ne vidi, svuda se osjeća more. Sluti se njegov šum, osjeća njegov neodoljivi miris, a kliktaj galeba dopire sa pučine. Kolorit Tvoga cvijeća upotpunjuje bajku. Zavidim Ti, priznajem opet. Za kontinentalca kao mene, koji toliko obožava more, odlazak sa Tvoje teme je neželjeno buđenje.
![]() Tvojeg brata "kuća pored mora" meni priča posebnu priču. Kako mnogi nemaju strpljenja čitati moja opširna zapažanja, ostaću na: " Svaka čast". Kada ju je gradio, volontirao bih sa veseljem unatoč očitoj težini posla. P.S. Hvala na posjetu "InoxCiminoj kućici i iskazanom interesu za naš kontinentalni, rustikalni ugođaj. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kamenjar je odličan..melem za oči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kad vidim ove slike, čini mi se da ću ja ipak poslušati tvoj prijedlog (pa makar bio i šala). Jedina će razlika biti što neću doći s autom nego s kamionom i pokupiti tvoj kamen.
Divno, kao i uvjek. Reci mi, molim te, koja je ovo biljka na 3-oj slici, u pozadini (rosa boje)? |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
uživala sam kao nikad do sada u pravu si Niho aloja je predivna, a jedan dio raste i kod mene
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Znaš šta bi od svega voljela ponijeti od tebe ali sveeeeeeee-otu Aloju sa cvijetom-eto ona me ubija od kljepote
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meulenbergija hvala i ja volim kombinaciju kamena i cvijeća, iako kamena u zemlji ima i više nego bi treblo
![]() Nata07 hvala na savjetu neka ostanu ovako bit će pravi cvjetni buket kad procvjetaju. Judino drvo sam slala nekima u unutrašnjosti i treba vidjeti da li su preživjeli zimu ![]() Baka tako je to s tehnikom, ja radim svaki dan s tim i ponekad se "bojim" koliko već svi i sve ovisi o tehnici ![]() Gio ma i nije kod nas neka zima prosjek temperature je negdje oko +10 samo kad puše bura onda je gadno ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe bi trebalo ukinuti zimu,uzivanje gledati tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok kasni za tobom,ja kasnim za Otok ali i tako nemam ovakvo obilje cvijeća, rascvjetanih stabala kao vas dvije, pa se to i ne vidi!
![]() Baš sam mislila, ti ove godine nisi imala snijega, nije ti vrt satrla nikakva oluja, nepogoda, al' izgleda je tehnika!
![]() ![]() Ja više ne znam gdje sam bila zadnja dva dana a gdje nisam.
U svakom slučaju ove slike koje si sad stavila su
![]() ![]() ![]() Kao i uvijek!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |