OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna staklenka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Prozirna gdje nema salvetice? U njih stavi ušećerene ljubice (dok ih još ima) za papicu
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne teglice,bas si ih fino sredila.Valja ih vidjet.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ti si kraljica reciklaže i čuvateljica okoline.Sve što bi drugi bacili u smeće ti pretvoriš u umjetnost
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna mala staklenka, malo salvete sa ljubičicama, malo boje ...... unutra sam strpala mala čokoladna jaja sa ljubičastim omotom i poklonila za Uskrs
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidi, vidi, koja lipa, zanimljiva kutijica!
Citiram felinu, zaista je mašta vrlo važna stvar kad si od tako malo,mješajuć svega i svačega ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super su jajčeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Puna si prekrasnih ideja
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slatke šarene pisanice, i krasna i zanimljiva kutijica
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepi primjer kako se uz malo repromaterijala, ali puno mašte može dobitti odličan rad.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna mala metalna kutijica, samo komadić salvete i boje svih mogućih vrsta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Očito je bio neki problem sa forumom, pa su nestale poruke od 30. o 31. 3.
Zato se zahvaljujem i onima čije su poruke vidljive i onima čije su poruke nestale. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
što se to događa,znam da sam gledala jaja i komentirala,znam da sam danas napisala da ova jaja liče na mamu,lijepa i vesela kao i ona a moj komentar netragom nestao!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma lipa su ti ova jaja, prava proljetna, al di nađe ovo veliko jaje-kutijicu?! Pa ne mogu virovat-odlično je!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super su ti ova šarena jaja!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ona moja šarena koka nese šarena jaja, pa evo ih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koka je super!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koka je čista desetka!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ovo tvoje kokodakalo je više nego super, a salveta mi se tako uklopila, ma svaka čast! Potpisujem Izzy!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |