LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A što reći za ovakve ljepotice nego
![]() Eto vidiš da je dobro da si se trampila za hosticu samnom ![]() "imat ćemo gauricu"- paše mi i ovo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora puno lipih stvari, aucuba ti je krasna, a meni je nakon tri seljenja u hlad pojeli puževi, ali neće više. Onaj kameni cvijet u kamenu i travi je super instalacija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo ....
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Upravo sam htjela nastaviti pao forum
Hm dakle idemo dalje
Crvena paeonia se lijepo razvila, ima i pupove/cvate kasno
![]() Rosa samo što nije procvala
![]() Trešnja će uskoro procvasti
![]() Sedum compressum / malo kasni
![]() Isto i Bergenia
![]() Od 30 posadjenih Crocusa, konačno jedan koji nije žut
![]() Cvijet Jagodinog Miosotisa
![]() Taraxacum officinale/ maslačak, našao se u nazovi travi
![]() Jedan Graptopetalum našao je novi dom
![]() Mali cvijet Geraniuma, danas su konačno izbačeni iz kuće
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasno lora !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala drage moje gošće
Šmrčkice, valjda sam već napola spavala, kad sam to napisala. Trebalo je pisati "imat ćemo gauricu"
A sada malo novosti
Idemo redom, ako je to uopće neki red.....najprije zeleniš
Aucuba dobiva nove listiće
![]() Cotoneaster u proljetnom ruhu
![]() Clematis Piilu, dobio listiće, Seli se i tu dolazi nešto drugo, zahvaljujući dobrom savjetu naše Flavijice u vezi njegove visine.....
![]() Šmrčkina Hosta je već dobro provirila. Moja u tegli je poćela
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
hej Šmrčkice svi su izdledi ds ćremo iti gauricu =
hej Šmrčkice svi su izdledi daćemo ti gauricu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Otkad nisam svracala u tvoj vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora i Smrcko pišu u hijeroglifima, ali to od Lore uopće nije čudo, jer je svoj zimski plan pretumbala za sto posto, pa valja počela pretumbavati i slova
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lorice lijepo ti napreduje vrt i biljke u njemu. Nadam se da ću konačno ovaj tjedan svratiti i u živo vidijeti sve novosti....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Prevedi Lora ovu gornju rečenicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hej Šmrčkice svi su izdledi ds ćremo iti gauricu
![]() |
|
|
![]() |
|
Šaljem ti pozitivne vibracije i da ti se svaka sjemenka ulovi
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam što stalno pratite kako npreduje moj vrtić. Nakon praznika iznosim svo cvijeće, kaktuse i sukulente na terasu. Kad uredim poslikam, naravno i ono što u medjuvremenu procvate......Puno sam toga i posijala ali osim suncokreta, Hoyinog ljetnog čempresa od ostalog još "nothing". A moji zimski planovi preokrenuti za 360 stupnjeva
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
bravo za million bells bas mi je drago sto se oporavlja a i mini ruzica je vauu
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Ovo sa čuvarkućama izgleda fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
ponovo hvala na posjeti.....
Šmrčko, iskreno rečeno ne znam da li ima i plavi Clematis, jer kad sam vidjela toga više nisam vidjela ništa.....Hej, jesi vidjela da sam prešla ogradu
![]() Korijenko, preporuka je bila superrrrr.....Ima tamo još toga, ali nemam više gdje staviti
![]() A sad vam moram pokazati, nešto nepojmljivo.Lani sam imala na terasi Million Bels, koje sam pustila obješene vani cijelu zimu. Dakle vjetar, snijeg, minusi itd.
Visio je sve do danas onako suhih grana, baš ga je bilo ružno vidjeti..
Kako sam danas čistila, sredjivala i pometala terasu i dvorište, moj "dragi" M me je gledao sa stepenica i u jednom trenutko mi je rekao"pa kad već ćistiš mogla biš i ovo suho granje maknuti i baciti".
![]() ![]() Naravno ja sam u sebi promrljala,pa što ne bi mogao to ti napraviti a ne samo gledati. No zbog mira u kući sam prešutila. I dobro da jesam. Kad sam ga išla uzeti,nisam mogla vjerovati svojim oćima. Viidim neke zelene vrhove, pogledam malo bolje, kad ono dve grančice imaju listiće. Odmah sam se ulovila škara i porezala "suhe grane", koje uopće nisu bile suhe, već lijepo zelene i evo da vidite
![]() Pa sad recite da biljkice nisu nepredvidive. Neke koje sam spremila unutra, nisu preživijele
E sad još i sempervivum Rubin, smješten, uz dodatak malih zelenih sempervivuma da istaknu njegovu ljepotu
![]() |
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
I kod tebe se sve budi polako ,jedva cekam da poraste onaj klematis i da ti da sjenu u kojoj mozes uzivati dok nam slikas svoje ljepotice
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora panj je spreman dolazi iza Uskrsa, cjeli sam Skradnik digla na noge i onda je srušena jedna lipa - pa kažu ne možemo ženi poslati "stari panj".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |