LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lantana poslijednja slika "Loropetalum Fire Dance"
Šmrčkice, svrbi te ne plaćeni porez ha
![]() Svima hvaloa na posjeti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i ja posjetila našu Loru i udisala proljetne mirise!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Obavezan sam gost kod Lore i da znaš da ti prošnjofam svaki kutić......naravno na slikama a spremam se na šnjofanje i uživo......mislim da će ti fasovat nepeta
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa što si ti proširila svoj teren kao Šmrckica?
![]() ![]() Čovječe, pa gdje ti to sve stane.
Imam osjećaj da ćeš ove godine opasno konkurirati za botanički vrt u Rijeci!
Stvarno imaš svega, lijepih biljčica, cvijeća...Marljive ruke, to je ono čemu posebno plješćem!
![]() A onaj graptopetalum (ha, jesam ga...) koji je tamo negdje zalutao... ako moj ne dođe k sebi nakon što sam ga zimus marljivo čuvala u kući
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala vam drage moje gošće. Ako se umorite šetajući
![]() ![]() Korijenko, očekujem vas, nema problema za nepetu, glavno da ostane jedan komadićek za mene
![]() ![]() Bako nema problema za graptopetalum, na prvoj kavici dobivaš.....hmm, botanički vrt
![]() Hosta u vazi izviruje!!!!!!
Sutra poslikam novosti, danas sam bila preumorna.....
Kaktusići su vani, sukulenti isto. Još kućne biljke.....
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Po dolasku najprije u tvoj vrt da vidim kamo ćeš smjestiti ono deblo, panj, stablo, lipu ili kako ga već želiš zvati, a koje mi zauzelo cjeli bunker u Kii (ha- nije baš, da se ne prestrašiš). Pa kod tebe sam bila pred koji dan, a nekoliko dana sunca izvuklo sve biljke van - čudesno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma nije baš sve Triša, osim toga slike varaju, ja ne slikam ono što nije za vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super vidimo se sutra - mora doć i mouj nosač za tvoj panj
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma ne svrbi me Lorica ništa, već su nam oderali kožu tako da smo nesvrbljivi. A platili bi im malo sutra jer "Kunta je ostao bez kinte"
![]() Izgleda da se tvoja hosta kod mene pomolila, ništa nije sigurno ali se nadam da je to ta ljepotica ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, briši poruke, isprazni inbox, pišem ti pišem, ali pišem u vjetar
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti svima
![]() Otočiću odjurila sam trčećim korakom. Uvijek zaboravim pogledati
![]() Evo što ima novoga
Iris od Jagode procvao
![]() Calunna i viseće maćuhice koje su se razbuktale
![]() Još jedan plavo/ljubičasti Crocus pravi društvo onom jednom, a izgleda da će ih biti još u drugim vazama
![]() Lunaria procvjetala
![]() Moja "luda" kućna ciklama koja živi na žarkom suncu i hladnoći, ponovo će cvjetati
![]() Ovo nije moje, to je preko "žice"/Bako, nisam se proširila tamo/ ali mi je simpatično kako se trešnja ovila oko stupića
![]() Kaktusi i dio sukulenata izašlo na sunce, ostali sukulenti su svagdje pomalo
![]() ![]() ![]() ![]() Šmrčkice, ovo te čeka, sad je u mom vrtu
![]() I na kraju Trišin /moj prekrasni panj, zbog kojeg moram pod hitno u neki vrtni centar.Kod mene nema "ništa što bi na njega mogla staviti
![]() ![]() Ispred panja ipak proviruju amarillisi
Ima još kaktusa i sukulenata koje mi je donijela Triša, ali njih nisam još smjestila. Kad dobiju svoje mjesto poslikat ću
Danas sam napravila kilometarski post
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opet svašta lijepoga i novoga, ovaj put me oduševio ovaj Jagodin iris
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora najprije sam bila ujutro kod tebe, pa popodne, e nije mi bilo dosta došla sam i sada i naravski uživala - još da me nije tvoj kivi kojeg ste orezali istuširao doživljaj bi bio potpun
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Iris je kao od krep papira, tako nježan, prozračan...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Nije me dugo bilo u tvom vrtu i svakakvih noviteta ima kod tebe..najljepši mi je Jagodin iris..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |