Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve pohvale za tvoj vrt, baš ti je lijep.
Taj grm što cvate bijelo je spirea ili suručica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam na posjeti..Iskreno neznam kako se zove taj grmić Kat.rea, ak netko zna nek nam prišapne
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ima tu svega lijepoga, bogato dvorište s puno lijepih cvjeteka! Ništa neću izdvajati jer je sve lijepo!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam imala malo dužu šetnju tvojim dvorištem, kućom i puno prekrasnog cvijeća, poklona, ma svega sam vidjela i neznam od kuda bih krenula...... Lantana kaže bijeli tulipani prekrasni, jesu, ali meni su i žuti i crveni......ma svi, sve što procvjeta prekrasno je
![]() ![]() Vidjela sam i tvoje "trajne mačuhice"
![]() Također nisam prepoznala ovaj brm što bijelo cvate
![]() šta je to?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo samo malo sam uletila da pregledam vaše vrtove -a štabi rekla -vrijeme je sad baš za svu ovakvu ljepotu ..mogu sad zamisliti kakve su maćuhice
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo, ali bijeli tulipani su naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
SUPERRRR
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima drage moje na lijepim riječima i posjeti...bako ako mislite na mačuhice sada su stvarno najljepše..daju svoj maksimum, jednom sam ih malo prihranila i pune tegle su ih...Meni su najdraže ove sitne jer jako miriše, od njih i od zumbula cijelo dvorište miriši..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo i ja prošetala i uživala. Malo u vrtu, malo u kući. Mirišu zumbuli, tulipani prekrasne boje.
Ma sve je pravi proljetni ugođaj.
Neću reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se pridružujem lijepim mislima naših forumašica vezanim uz tvoj vrt i cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni je bila divna setnja
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo je i ugodno prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tako ti je lijep, jednostavan i umirujući ambijent u vrtu!
|
|
![]() |
|
Hvala forzicija...
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prepreprediiiiiivnoooooo baš mi se sviđa tvoje dvoriše svaka čast!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |