Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 243>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 22:21
nisam se mogla ni zablatiti kolko ima cvijećaWinkWinkWink
jedino je on malo zmazal capice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:19
Dok ti uživaš u Splitu, mi uživamo u tvom vrtu Smile.

I nemoj nas razočarati pa da ne doneseš doma niti jednu cvjećku... naći ćeš ti već kakvo mjestašce za nju Wink
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:31
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ha-ha, u Splitu sam i morali su me čvrsto držati da ne odem obilaziti rasadnike, jer je činjenica da mjesta više neeeema i gotovo. No još imam nekoliko praznih vaza, pa moram ih popuniti.

Lantana mašem ti preko mora.

Mogla si skoknuti do mene, katamaran je za penzionere besplatan LOL, ma šalim se, ali voljela bi da dođeš malo na Brač Wink
život je more
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 08:03
smile227
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 09:25
Evo "bacam pogled" s mog brijega na tvoj.
Sve uredu. Posjetitelji obilaze, ne gaze, ne čupaju biljke....LOLLOLLOL
A vanili.... ma možda sam ja nešto krivo pokupila. Moramo strpljivo čekati nekome od nas možda i nikne...Confused
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 21:44
Hej evo me konačno nazad. Svagdje je lijepo, ali doma najljepše. Dvorište buja, ali u obilazak ću sutra.
Hvala vam što mislite na mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 23:25
A ja najmanje mislim na tebe smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:19
i sigurno ima nesto novoga
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 09:37
Drage moje prijateljice rastrgana na tri kraja moje dvorište, vikendica u gorju, a i u vikendici na moru bilo bi dobro staviti nešto za ljeto, ali da nema vas sve to nebi imalo tolikog smisla.
Hvala vam od srca.
RIJEKA

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 11:54
Triša ti si kao Alisa u zemlji čudesa,ne znam samo kako hodati između tih silnih tegli ,tko pokuša ostane zarobljen na jednom mjestu
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:59

Kako je ovo lijepo!!! Kako će tek izgledati ljetismile39

[/QUOTE]
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 14:50
Hvala, da sad možda čak bolje izgleda, jer ljeti će tu biti prevelika gužva, no baš je u tome draž- gledano naravno mojim očima.
RIJEKA

Na vrh
daaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje daaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 15:11
mislim ja da ćeš ti tu ugurati još koju biljčicu
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 15:50
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

ajme što ti svega imaš, prekrasno!
a da probaš ovako

bas taj vrt sam posjetila, i bas te nonica sam na istim mjestima sliknula! samo te godine su imale zarko crvene! pokazivale su mi duuuuuuuuuge stapove sa kanticama na vrhu. mislim da je bila Sevila ali ne bi garantirala. u svakom slucaju Andaluzija. zalijevaju odasvud / dole, s prozora, kako god uspiju 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 16:11
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hvala, da sad možda čak bolje izgleda, jer ljeti će tu biti prevelika gužva, no baš je u tome draž- gledano naravno mojim očima.
Sreća pa si tanjušna i ne zauzimaš puno mjesta dok lepršaš(tako te zamišljam) kao leptirić po svom vrtu!Thumbs%20Up
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 16:15

kad sam ovu sliku vidila, prvo sam pomislila kako su ih stavile, pa tek onda polivanje, kako to izvesti

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 16:51

Hamara baš ti zavidim što si to vidjela u živo, mora da je zaista pravi doživljaj, a zaljevanje - pa snašli bi se nekako.

Daaa, morat ću nekako ugurat na viseće police, jer imam puno klijanaca, sad su neki baš za inat obilato niknuli.

Baka za sada još preskakujem po vrtu, a što će biti za koju godinu, tko zna?

Pčelice kad "zapiči" sunce trebalo bi zvati vatrogasce da to zaliju.

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 18:51
Dan kao stvoren za neko prevrtanje u vrtu, za sijanje, pa čak i za zaljevanje. Evo uspute nekih slikica:

Procvjetao li smeđe-narančasti šeboj

Plavi iris by Korijenko

Izvirili i plavi balončići (znam latinski, ali neću se mučitismile96

Cvate ajuga (nekad je bila Lantanina)

Ova žuta ljepotica _ Jagodina kerija pljeni pažnju

Tu sam smjestila neke panjeve, koji su došli zajedno s Lorinim, pa nešto će doći i na njih - nešto što se spušta vjerojatno kakva ruselija ili sl.

Iberis na ulazu u dvorište

Jedna se heucera sprema cvjetati, čini mi se da će i ostale (Baka beasmile211

RIJEKA

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:27
moja jadna kerija tu u vik lezi na podu - snjeg ju doslovno izravnao sa zemljom! moram nekog naci - nema sanse da ju sama i skupim i povezem!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:34
IjuuuuuClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.