Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 55> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vazica ti je prekrasna ,njezna ,a opet tako otmjena
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
E da,zaboravila sam ono najvažnije što se tiče mene i moje vaze,znate onu-i ćorava koka nađe zrno!jesam je prala i pokušavala ali jednom mora uspjeti!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Uzmi ti Mare kako ti je preporučeno,jedna žlica mareN i jednu Kaće natešte,za ručak izaberi a za večeru može jednu Primavere,neboj se ti onog što ona tu piše kao neke noćne more,neš ti!pih,kako ti može nauditi kad ti i onako zajedno samnom provodiš noći uz kompić i mackanje.kad sve propisano uzmeš izravnat će se sve neravnine,brda i obline i eto jaja i bockavih vaza!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma vidi ti nje: obradila ona ou brdovitu vazu pa di joj je kraj. Pa dobro ajd, nisu jaja brdovita (osim u mojim mislima, hehehehehe), al su zaobljena.
E da znaš da sam ih napravila nekoliko, ali njih ne naravno lakše obrađivat na štapićima, što ja nisam mogla. Nisam ih uslikala, samo objesila na cvjetni aranžman...a da sam zadovoljna njima i nisam-pilam na detaljima koje bi si neko drugi oprostio. Ma nemam ti ja afiniteta za te pisanice i kuglice za bor-to ti je, iako volim vidit kad ih netko sredi ko mala umjetnička djela. A ona se mene, kao boji , hehehehe-pa u maloj boci špirit stoji, moglo bi se desit da iz tog ![]() ![]() ![]() Slave, imaš potpuno pravo bit ponosna na ovu brdovitu zapetljanciju. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vidjela sam vazu uzivo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
šiljasta vaza i decoupage papir
![]() ![]() Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja lijepa vaza draga moja, prava krašotica
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...prije nego se osvrnem na ove zadnje ljepotice, prvo se moram ismijati do suza vašim komentarima, djevojčice drage
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala vam drage curice,sve vas punooo volim,nasmijale ste me ali i dale mi krila!
![]() |
|
![]() |
|
da,tko o čemu a mared o jajima,imaš pravo mareN-a gdje to molim te na jajima ima brda i dolina,pa mogla bi mareD malo za promjenu uzeti kako ti predlažeš natašte maruN a kakav je ona kapacitet jošbi mogla i jednu žlicu kaće a onda udri na jaja i ostale brdovite i valovite prepreke!e lako je tebi mareN kad si daleko ali kad se nakon ovoga ona mene doćepa,jadna ti sam!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
A što je ovaj mali izazov za majstoricu Slavicu.Bravo.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
najprije sa se nasmijala komentarima......kaže mareD da ju muče jaja
![]() ![]() ![]() ![]() a sad dosta o meni ajmo malo na slavicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Da vidi li se potpis?!Vidi, vidi!
![]() Da je meni ova vaza došla u ruke, ja bi se pripala ovih izbočina i neravnina i odustala. Ovo je oblik za hrabre i strpljive! Mene maltretiraju jaja, a di ne bi ovo ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ma kad ste prije upale dok još nisam niti stigla staviti objašnjenje,kao da me ćirite negdje iza ćoška,ajd svi u moju školu -ljepljenje decoup.papira po brdovitom Balkanu!Ha ha,jesam te Mare,jesam!ja pokušavala i prije sredit ovu vazicu,Rose mi je svjedok,vidjela ju je gdje se suši nakon pranja(tj.neuspjelog sređivanja)ali ovaj put uspjelo totalno! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vidi se potpis,vidi,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Na ovaj rad sam strašno ponosna!možda vama i ne izgleda naročito ali to je kao što po obliku možete i vidjeti jedna stara vaza sa vrlo mnogo izbočina,udubljenja a ja sam je radila sa decoup.papirom koji ipak nije tako mek kao salveta i s druge strane s rižinim papirom koji je ipak podesniji za to,ispalo je jako dobro i to je razlog zbog čega sam tako zadovoljna ovim radom,čak sam se i potpisala,to sam i slikala da vidite! |
|
![]() |
|
ja cu ovu vazu doć vidit uzivo,ionako imam donit sjemenkice
![]() |
|
![]() |
|
Gledam...i gledam..i gledam.....naročito prvu sliku koja je šarenija...i nikako mi nije jasno kako si uspila ovo sve zalijepit na ove neravne oblike, pregibe....nije mi jasno! Nemrem belivit!!!
Ostat ću još malo proučavat ![]() a detaljno "pilanje" slijedi uživo.. Ma kako???? hm....??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
krasna vaza! bravo slavice!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |