Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i ja prošetala i uživala. Malo u vrtu, malo u kući. Mirišu zumbuli, tulipani prekrasne boje.
Ma sve je pravi proljetni ugođaj.
Neću reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima drage moje na lijepim riječima i posjeti...bako ako mislite na mačuhice sada su stvarno najljepše..daju svoj maksimum, jednom sam ih malo prihranila i pune tegle su ih...Meni su najdraže ove sitne jer jako miriše, od njih i od zumbula cijelo dvorište miriši..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
SUPERRRR
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo, ali bijeli tulipani su naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo samo malo sam uletila da pregledam vaše vrtove -a štabi rekla -vrijeme je sad baš za svu ovakvu ljepotu ..mogu sad zamisliti kakve su maćuhice
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam imala malo dužu šetnju tvojim dvorištem, kućom i puno prekrasnog cvijeća, poklona, ma svega sam vidjela i neznam od kuda bih krenula...... Lantana kaže bijeli tulipani prekrasni, jesu, ali meni su i žuti i crveni......ma svi, sve što procvjeta prekrasno je
![]() ![]() Vidjela sam i tvoje "trajne mačuhice"
![]() Također nisam prepoznala ovaj brm što bijelo cvate
![]() šta je to?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ima tu svega lijepoga, bogato dvorište s puno lijepih cvjeteka! Ništa neću izdvajati jer je sve lijepo!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam na posjeti..Iskreno neznam kako se zove taj grmić Kat.rea, ak netko zna nek nam prišapne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve pohvale za tvoj vrt, baš ti je lijep.
Taj grm što cvate bijelo je spirea ili suručica |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno, stvarno cvjetni raj!!!!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lijepo, šareno, dvorište ko bombon,
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Krasne biljke - i u cvjetnjacima i u vrtu!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej Stefi!
Pregledala stare slikice koje iz tebi znanih razloga nisam kad si ih stavila ali ja se pitam jel ti to malo zabušavaš draga, ma mora biti veselih boja i u tvom vrtu sad još i više ![]() |
|
![]() |
|
Hej...dobro došla u moj vrtek ivna, ma ne zabušavam, slikala sam par dana ali nisam imala vremena stavljat slike, sad ih tek skidam..bit će bit će...ali kod mene ti vlada trenutno kaos u dvorištu i vrtu jer pilimo drva pa je sve puno piljevine i sličnih stvari..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajd dofuraj i meni malo drva, upravo mi je nestalo, pomoći ću ti i očistiti piljevinu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |