mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tatjana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nisam ni mogla zamisliti da neces lijepo napraviti, ali dala si mi ideju da ja mojoj Tei napravim sa notama koje imaju ruze, za djete super.
Cestitke na blogu, iako jos ga nisam ni otorila. A radovi ma nema se vise sto reci nego supppeeeerrrr. Poslala salvete danas. ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sarita ma i meni je neobično......otvorom stranicu a ono nekakav nakit,ups.....na šta se sve čovjek (žena) navuče........
![]() rosa tebi velika pusa
![]() kika sigurna sam da ide neki bus za mostar
![]() felina
![]() ![]() već znate da svi imate pusu od mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Čestitam ti na otvorenju bloga. Baš mi je drago šta si ga pokrenula.
Nakit je ispao vrhunski. Trebaš ga jako čuvati kada se šečeš po Korzu da ti ga muzičari ne preotmu. U današnje vrijeme vrhunski nakit se drži u sefu. ![]() ![]() ![]() Toliko imaš puno dobrih radova , da bih vrlo rado slušala savjete kako te sljediti. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Mare originalna Mare,pa ako baš nisi zadovoljna nadam se da ide koji bus za MO.pa da ti ne smeta pošalji.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koliko posla..... al sve skupa je fantatično!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga,vidim nakit dosao na red,krasno,treba se ogledati na svim poljima ali meni neobicno,kao da to nisi ti,neka druga mare.Cestitke za blog.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jel vi vidite slike na postu?......ja ih ne vidim......u cijeloj svojoj galeriji karmen i biljana moje drage kavopije puno vam hvala
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
E pa mare s ovim si me oduševila. Rado bi to nosila.... super mi je
|
|
![]() |
|
za početak nešto naizgled off topic.......neki već znaju da sam se upustila u bloggerske vode a kako sam legalist i poštujem pravila poslala sam adminu zamolbu da mi odobri stavljanje linka u moj potpis.....svi koji ste nekad pisali adminu znate da se odgovor čeka neodređeno dugo.......pa dok ne stigne........ ovo je link na blogg.....http://mare-ri.blogspot.com/
nema na njemu ništa što već niste vidjeli ali uložila sam dosta truda i živaca da izgleda pristojno........
a sad nešto sasvim drugo i primjerenije ovoj temi......
već dugo imam ovu drvenu narukvicu i prilično se ofucala.......još sam ju zimus mislila dekupažirati ali.......ni ideje ni prave volje.......do neki dan.....ove note su ostale od glazbene kutije ali nekako mi je narukvica tražila partnera.......i sjetim sa da imam jednu fimo kockicu.....ali šta ću s njom,nikad u životu nisam s tim radila.........sjetim se primavere,na njenim stranicama na početku je prilično iscrpno opisan postupak......tako sam i postupila u subotu kasno navečer......ali nije meni to baš izgledaloa wow.....pa sam ugnjavila primu u nedjelju i tako smo se lijepo pospominjale da mi je još i sad osmjeh na licu........
baš sam se raspričala a napravila tek jedan privjesak i na njega naljepila salveticu s notama......malo fima mi je i ostalo,šteta baciti i napravim ja još jedan privjesak.......za nevjerovati,s klimtom.......nemam ja niš protiv njega i njegovih djela ali neki manijakalno rade i priznaju samo njega........a sad i ja.....sin brut......i trakicu mislim staviti crnu ali trenutno nemem,ova je poslužila jednokratno ,za slikanje.....
i definitivno sam ustanovila da mi je fotić u guzici.......slike mutne a nema šanse da poslika izbliza a da ne bude mutno.....a ja se tu trudim i lakiram u nekoliko slojeva a kad treba slikati onda okrećem sve u sjenu......službeno izjavljujem da nemam nofčeka i da ćete morati trpiti ovakve slike........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Novcanik je vjerojatno prazan, ali zato kantica mi je super.Kutiju jos do kraja nisam proucila, to si mi rekla na telefon, ali mi mora sjesti u staru glavu.
SSSSSKKKKKOOOOOOLLLLLIIIICCCCCCCCCAAAAAA ![]() |
|
![]() |
|
e više nije
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mareeeeee...pun ti je inbox:)))
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file viš kak se mi u trenu razumijemo
![]() ![]() proljeće ne znam jel ta tehnka ima neko ime ali je brža i jednostavnija od shabbya.......nije isto ali ......vidjela sam to na hobbychic blogu,radila je vješalice na taj način.........čekam da vidim šta ćeš napraviti sa svojom kanticom (većom)....
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
priznajem,istina mare šta je bolje bolje je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga file neka nisi odabrala ružice........za sada ih je dosta
![]() a šta ću ja jadna......još dumam ali niš pametno nisam smislila u vezi swapa.......sve se nadam da ću se jedno jutro probuditi prosvjetljena......a vrijema ide a od mene niš........i priznaj da bi ipak radije novčanik s kojom kunicom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve je super i sve je za pet...!!!
Kantica je preslatka,i ja sam sličnu ( moja je veća) dobila na poklo, tako su prekrasne.
A čitam da imaš i novu tehniku, ima ona neko ime???
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
au ja jadna za tvoj poklon nisam odabrala ružice kao motiv a ti izgleda samo na to padaš trenutačno ,jo,jo,jo skroz sam fulala ali šta je tu je, moje ružice ni nebi bile ovako fine kao tvoje ,a šta se tiče novčanika ja bi ga bila spremna udomiti i bez kuna u njemu i bez obzira na marku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje lijepo je ujutro uz kavu čitatati ovakve komentare
![]() anastazija iš,iš od mene s tim kissovima......davno sam ja to prerasla
![]() mareD malo si mi prestara za posvajanje ali mogle bi nešto dogovoriti
![]() primavera tvoji komentari su kao lijek.......uvijek se bolje osjećam nakon njih
![]() mima moram priznati da sam već u nekoliko navrata imala leptire u rukama tako da niš nije isključeno.......
![]() hamara ko da ih je isti majstor radio,jel?
![]() šabica,more,karmen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |