Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 79> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...taman tako prodiru sunčeve zrake kroz krošnje drveća u maksimirskoj šumi i padaju na livade prepune šafrana.... prekrasan, prekrasan, prekrasan tanjur
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala na pohvalama, sad ću morati ipak nešto raditi (ako ne zbog sebe onda zbog vas jer mi dajete vjetar u krila). Ljubim Vas
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan tanjur, podloga fenomenalna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasan tanjuru,prelijepe boje .Jedan rad ,dovoljno i predivno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma kako si samo uspjela tako dobro napraviti podlogu......krasan tanjur gogs
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
dugo me nije bilo tu a kod tebe hrpa predivnih radova |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se ovaj tanjur jaaaakooooo!
Lip mi je ovaj buket, pa onda ovi mali detaljčići koje si stavila okolo-sve ukusno, nije prazno, a nije ni pretjerano...taman! Posebno mi se svidila ova podloga koju si tako napravila da izgleda kao zrake neke ljubičastog sunca koje se šire od sredine prema rubovima ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kako divan proljetni tanjur i kako se boja zrakasto širi, ma baš je pravi veseli proljetni.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predivan je ,tako nježan,pogodila si i motiv i podlogu,jako je lijepo! |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Izgleda da svi pozivamo proljeće sa svojim radovima koje nikako da dođe. Pravi proljetni tanju sa bogatim buketom šafrana. Nadam se da će nam se proljeće konačno umilostiti.
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivan tanjur! |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Više nikad neću izreći staru izreku da se "mrze ko pas i mačka"jer je dokazano suprotno.
Ali i cvijetni tanjur zaslužuje sve pohvale, na izradi , urednosti i pedantnosti. |
|
![]() |
|
Felina, tek sad sam išla gledat tam iza, pa stvarno ti je još friška godina proizvodnje. Trojka je još naprijed, djevojčice
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tko prizna pola mu se oprašta.
Sorry Gogs šta se zezamo na tvojoj temi, ali povukla si nas za jezik i eto krenulo je. Nadam se da se moderatorice neće ljutiti. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
je,je muči me godina proizvodnje
![]() |
|
![]() |
|
Mare prošla sam pregled kod okulista. Osječam se jako zdravo, makar šta se tiče vida. Ti si dalje na redu.
![]() |
|
![]() |
|
Mare-nostrum nema tu raspucavanja, vidiš kak Felina ima zdrave okice (a i rodni list joj je valjda još friški) to ti je tapkanje spužvicom koja je okrugla i na štapeku (iz Lumosa) da ne umačem prsteke (kak smo fini!!!!)
Primavera ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo, bila i pregledala ponovo tu galeriju i sjetila se odmah kako sam bila oduševljena njenim tanjurima i prvi put kad sam gledala.
A onaj s ovim ružama me oduševio zbog onog sjenčenja okolo. ...a Bože blagi, ja napišem poruku, pa je jedva i sama mogu pročitat-jedem slova, dodajem, spajam riječi...evo sad sam i u ovoj koju upravo pišem vraća se ispravljat ...al sigurno mi je još koja greška ostala |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Tnx, gogs! Pogledat ću!
Iako mi je i ovaj tvoj tanjur bio dovoljan! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |