Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 79> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sada vidim da sa točkicama ne možeš pogriješiti
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ljubičasti tanjur perfektan...ovo miješanje nijansi boja i još zrakasto razvučenih... fantastično
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Nakon onog prekrasnog otmjenog tanjura,prekrasne točkice vesele gotovo dječje razigrane .Skakanje s različitih tema super (kod tebe nije dosadno)
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala , hvala ljubim ruke (vaše) što ste našle vremena i moje tufnice komentirati. Sve su mi draže što ih dulje gledam jer još nisu našle udomitelje (ne mogu se odvojiti od njih). A onaj tko ih dobije mora to i zavrijediti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
očerupala si sve bubamare!preslatko je ,doista!ne znam kako mi je promaklo a stalno nastojim pratiti što se radi!bravo,bravo ,bravo!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Gogs ove tufnice su me stvarno očarale, preslatke su, vesele, razigrane, drukčije, pravo osvježenje!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pregenijalne su ti ove tufnaste kutije......pravo proljetno osvježenje
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
stiglo je proljeće i kutijice su upravo takve, prozračne,vesele i nadasve prekrasne.
![]() |
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Itreba da budeš zadovoljna.Tanjur mi se jako dopada ali kutijice su božanstvene.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivne kutijice i još ljepša izvedba, braaaaavvvvvoooooo!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
drage moje tete-salvete , hvala na pohvalama i drago mi je da vam se kutijice - točkice sviđaju. Salvete sam izvadila iz "naftalina". Čekalo se 30-ak i kusur godina da ipak nečemu posluže a kad sam ih prestala sakupljati rekla sam sama sebi da ću ih staviti uz svadbene tanjure. Kako mi ih je ipak bilo žao ( a tko je još vidio da na svadbi svaki gost ima drugačiju salvetu i to još jednoslojnu -šta s njom obrisati?) ostale su spremljene i prije desetak godina one najljepše su poklonjena nećakinjama koje su ih negdje zagubile (nisu znale koju vrijednost će jednog dana imati). E sad pokušavam ipak nešto napraviti s tim ostatkom manje lijepih. Mislim da mi je ovo s točkama uspjelo jer i ja sam zadovoljna
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Joj kako ja volim vesele točkice. Ma gdje si uspjela iskopati ovako vesele salvetice?!?
![]() Lijepa i precizna izrada. Sviđa mi se! ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hm...točice tamo, točkice 'vamo....neobično, i baš pravo osvježenje!!!!
A što volim neobičnoooo!!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasne kutijice, još neviđen motiv na njima, super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slazem se sa saritom,tanjr je pravo osvjezenje,kutije su perkrasne,u ljepim veselim bojama. odlično gogs!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjir ti je bozanstven a kutijice ko med,osvjezenje na forumu.cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
i sve zajedno ![]() |
|
![]() |
|
malo točkica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |