Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 100>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 08:56
tko će tebe Mare dostići smile98! Pregledala sam tvoj blog i gle čuda nisam se uopće iznenadila. To se od tebe moglo i očekivati, krasno, pedantno, bez zamjerke!
E sad nakit! Bez nekog velikog komentara, jednostavno, lijepo, ali imam jednu zamjerku! Slike su ti "stvarno jako, jako loše, pa ak hoćeš ja ću ti to poslikati onak kak treba! Znaš da sam ja majstor u fotografiranju smile96smile96smile96, amožda bi ti mogla i blog urediti, tu sam doma smile96
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 09:13
anđelka ti si moja dobra vilasmile222.......već sam te mislila zamoliti da mi uskočiš sa svojim super fotićem
ali mi je bilo neugodno........smile175
hvala ti draga........pusasmile79

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 09:17
smile73
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 10:33
Posjetila sam tvoj blog i zaista sam oduševljena kako si sve posložila. Za mene to je znanstvena fantastika. Ostavila sam komentar nadam se da je prihvatilo jer mi se kasnije zablesirao komp i morala sve restartat.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 13:22
mima smile78
karmen hvala .......ma koliko sam vremena potrošila da skužim te neke cake oko bloga sad mi je zadovoljstvo tim veće..........nema komentara ali nije važno.......važnija mi je podrška svih vas i ovom mom novom poduhvatusmile79
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 15:49
po krivim dućanima hodam ali obavezno odem na Trg u Muller koji ih je prije imao desetak vrsta ali sad više nemaju ništa nova, sve neke lanjske motive. Maramice volim baš zbog tih sitnih motiva ( kada si ih kupila i u kojem NB-u ?)    
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 17:25
ove maramice ima u nb hobby u zagrebu (sad sam vidjela na netu)
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 17:29
te maramice su super,sviđa mi se sto su samo note,al kod nb ima i sa cvjećem i notama. mare ogroman si posal imala a rezultat  rada je fantastičan!smile211
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 17:31
ima, al su prodane, momentalno imaju samo ove
ANĐELKA
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 20:21
HVALA,idem sutra po njih
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 21:54
baš zanimljiv komad nakita, odlična crno-bijela kombinacija i stvarno ne znam tko to ne bi nosio, od poslovnog sastanka do večernjeg izlaska na koncert.
Baš sam se ugodno razveselila vidjevši što si napravila.smile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:14

gogs sorry ali nasm bila tu ali vidim da služba radi i kad mene nemasmile78.........ove koje sam ja koristila su one br 70.........ali sad sa vidjela da ih nama više......

šabica hvala....pusasmile79
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:30
au koje loše slike smile180odma me glava zabolila ali ne od loših slika nego od superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uradaka smile94,kad ću ja to moći tako smile220...............možda kad narastem
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:53
Evo me opetsmile101. MM hrče, a ja krišom udišem Philip Morrisa. Reću mu da je šporet pušioLOL

Znaš moraš jednom doći u Merkur sa tim predivnim nakitomWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 09:22
file loše slike moš uvijek napraviti smile96.......ne moraš čekati da narastešWink..........
još malo loših slika by mareLOLLOL.........uživo se prelaz tek naslučuje ali eto na slikama se vidi......he.....ga
smrcko no no pušiti,znaš da to nije zdravoWacko

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 09:59
Vidim da si  koristila stara ljubavna pisma od djedova i baka, a ne bi ja dirala te stare ljubavne uspomene. Maslina bez obzira na to došla do izražaja. Da li ti je to shabi ili ona tehnika od neki dan. Glavno pitanje: čemu služi ovaj predmet?Tongue Izgleda da ipak JA moram kod okuliste. 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:08
felina pod hitno kod okulisteCool.......ovo je obična drvena daska za rezanje (npr. kulena pod 45° LOLLOL)  i na njoj obični,klasični shabby.....onako kako ja volim,tek malo pošmirglan jako finim brusnim papirom....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:13
nema maramica s notamau NB-u slijedećih mjesec i pol ako ne i duže, imaš li viška ??
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:27
mare draga,ovo je prekrasno,uljepsat ce ti kuhinju(nemoj tuci snicle na njoj)smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:31
koja sam ja mudrica smile60! Vidla sam uradak, ali sam mirno čekala da netko odgonetne šta je to..... i eto Felina je bila ta! Sad mogu komentirati.......jako dobro ukomponiran motiv masline i starih pisama! (i ne rezati kulen na tome! ne,ne smile223!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.